Cursuri de Krav-Maga

Școala KRAV-MAGA Stability in Motion reprezintă calitate, tradiție și continuitate. Predăm Krav-Maga în Cluj-Napoca din 2003, exact în forma în care a fost concepută de către fondatorul ei, Imi Lichtenfeld. Îți oferim cea mai diversificată pregătire alături de László PETHŐ, primul instructor din România, având centura neagră și peste 15 ani de experiență în Krav-Maga.

Krav-Maga a fost dezvoltat pentru a ajuta oamenii obișnuiți să supraviețuiască unui conflict cu unul sau mai mulți agresori - mai mari, mai puternici și mai rapizi. La cursurile de Krav-Maga înveți să identifici toate tipurile de agresiune, indiferent că sunt fizice sau emoționale. În scurt timp vei face față cu succes agresiunilor din toate domeniile vieții tale: amenințări verbale, hărțuiri, umiliri, constrângeri de orice fel, atacuri fizice etc.

Ai nevoie de aceste cursuri deoarece la diferite niveluri fizice și emoționale ești agresat de zeci și sute de ori în fiecare zi. În cursurile pe care le predăm este vorba de mult mai mult decât despre tehnici de autoapărare. Te ajutăm să conștientizezi și să abordezi mai eficient agresiunile din viața ta publică, profesională sau personală. Înveți cât de mult contează schimbarea de perspectivă și cunoasterea unor posibilități de acțiune.

Participarea la cursurile noastre este o investiție în TINE, în dezvoltarea ta personală, care iți va îmbunătăți tot restul vieții. Este foarte bine că ești o persoană pacifistă, care își dorește să evite conflictele, însă alege să fi în control dacă se întâmplă ceva rău. Alege programele noastre de pregătire prezentate în continuare. Fii pregătit! Alege siguranța!

Cursuri Intensive

Cursuri Intensive

Cursurile intensive îți permit să înveți într-o perioadă scurtă de timp cele mai importante principii și tehnici din Krav-Maga. Vei învăța inclusiv tehnici avansate, care se predau doar după câțiva ani de cursuri săptămânale. Cel mai important câștig al tău îl va reprezenta noua înțelegere și atitudine față de agresiuni. Îți vor crește în mod real șansele de a supraviețui oricărei agresiuni fizice sau psihice din viața ta.

Organizăm cursurile intensive ocazional, pentru adulți și copii de ambele sexe, indiferent de condiția fizică. Durează de obicei 2-7 ore şi au o tematică specifică, abordând aspecte variate ale autoapărării. Pentru a afla la timp despre noile cursuri pe care le organizăm îți recomandăm să te abonezi la noutățile prin e-mail sau sa dai Like paginii noastre pe Facebook.

Cursuri Anuale

Cursuri Anuale

Cursurile anuale sunt cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga. Cursurile sunt împărţite pe 3 ani de studiu, cu câte un weekend de pregătire lunar. Însumează peste 500 ore de pregătire intensivă și predare asistată. La finalul celor 3 ani vei cunoaște bine toate tehnicile din Krav-Maga, vei fi foarte eficient în orice confruntare şi vei avea experiență practică în predarea Krav-Maga.

Predăm Krav-Maga ca artă marțială, în kimono, cu centuri colorate, exact în forma originală creată de Imi Lichtenfeld. Punem accentul pe dezvoltarea personală şi căutăm perfecţiunea în executarea tehnicilor. Oferim centuri colorate şi diploma de instructor. Pentru persoane de ambele sexe, de minim 16 ani, indiferent de condiția fizică sau de experiența anterioară.

Cursuri Săptămânale

Cursuri Săptămânale

Pentru adulți și copii de ambele sexe, între 7-70 ani, indiferent de condiția fizică. Predăm Krav-Maga atât ca artă marțială (în kimono, cu centuri colorate, cu accent pe perfecțiune) cât și ca supraviețuire (în îmbrăcăminte și încălțăminte, cu accent pe eficiență maximă într-un conflict).

Momentan NU organizăm cursuri săptămânale pentru persoane noi. Te invităm să alegi un alt curs din oferta noastră. De asemenea, îți recomandăm să te abonezi la noutățile prin e-mail și să dai Like paginii noastre pe Facebook pentru a te putea informa când lansăm următorul curs.

Cursuri Personalizate

Cursuri Personalizate

Organizăm evenimente noi, cu tematici personalizate, cu durate variind de la o oră la câteva zile, ocazionale sau periodice, în oricare localitate din România. Pentru adulți și copii de orice vârstă și sex, indiferent de condiția fizică, începători sau avansați în Krav-Maga, persoane individuale sau grupuri. Acoperim toate aspectele autoapărării, de la prevenție la aplicarea tehnicilor eficiente din Krav-Maga.

Grupuri: Reprezinți o firmă, instituție sau asociație și doreşti să le oferi angajaţilor un curs interactiv, interesant și provocator? Administrezi o sală de sport sau organizezi evenimente sportive și vrei să îți diversifici oferta de cursuri? Ai un grup de prieteni împreună cu care vrei să înveţi Krav-Maga?

Personal: Înveți exact ce ai nevoie, într-un ritm adaptat capacităților tale de asimilare și evoluție. Găsești soluții pentru agresiunile fizice sau emoționale din viața ta, trecute sau prezente. Te recuperezi mai repede după accidentări sau afecțiuni scheleto-musculare.

Următoarele cursuri

product

20 oct. 2017 - 14 iulie 2018

Curs Anual - anul 1 începători

Doar
zile
ore
min.
sec.
până începe cursul!

În primul an vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Pe acestea se clădesc toate tehnicile de la centurile superioare, astfel încât trebuie cunoscute foarte bine. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional.

Detalii şi înscriere

Abonează-te la noutăţi

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2004-2018 KRAV-MAGA Stability in Motion. Toate drepturile sunt rezervate.