Curs Anul 1 Începători

Curs Anul 1 Începători
 • Perioada: 14 octombrie 2017 - 8 iulie 2018
 • Locația: Cluj-Napoca
 • Instructor: László Pethő, centura neagră, 14 ani de experiență în Krav-Maga
 • Diplome: centura galbenă în luna februarie | centura portocalie în luna iulie.
 • Ce învăț în Anul 1?

  Vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Pe acestea se clădesc toate tehnicile de la centurile superioare, astfel încât trebuie cunoscute foarte bine. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional.

 • Eu pot participa?

  Poți participa dacă ai minim 16 ani, indiferent dacă ești bărbat sau femeie. Nu există vârstă maximă - avem frecvent cursanți peste 50 ani. Nu are importanță care este condiția ta fizică actuală și nici dacă ai mai practicat sau nu alte sporturi sau arte marţiale. Vii la cursuri ca să te dezvolți și să îți formezi capacitățile necesare.

  Grupele sunt formate din 6-14 persoane. Numărul de cursanți este suficient de mic încât să permită o predare de calitate, în care instructorul va interacționa frecvent cu tine personal. În același timp, vei avea o varietate suficient de mare de parteneri de antrenament de vârste, constituții și cu experiențe diferite cu care să te antrenezi.

 • Care este programul?

  Cursul anual însumează 140 ore de pregătire, echivalând 1,5 ani de cursuri săptămânale. Sunt 10 cursuri de weekend, câte unul pe lună. Un curs de weekend conține două antrenamente de câte 7 ore. Cursurile încep la ora 10 și se încheie la ora 17, atât sâmbătă cât și duminică. Prezența este obligatorie la toate cursurile.

  Cursurile sunt programate de obicei în al doilea weekend din fiecare lună, după cum este detaliat în continuare. Putem modifica pe parcurs datele în cazul în care este facilitată prezența la cursuri.

    1)   14-15 octombrie 2017
    2)   11-12 noiembrie 2017
    3)   9-10 decembrie 2017
    4)   13-14 ianuarie 2018
    5)   10-11 februarie 2018
    6)   10-11 martie 2018
    7)   14-15 aprilie 2018
    8)   12-13 mai 2018
    9)   9-10 iunie 2018
  10)   7-8 iulie 2018

  Opțional - cadou din partea noastră - poți participa GRATUIT, când dorești, la antrenamentele săptămânale de Krav-Maga organizate pentru cursanții școlii noastre. Vei exersa tehnicile dorite, cu o varietate mai mare de parteneri și în formate diferite față de curs.

 • Cum sunt organizate cursurile?

  Începi fiecare curs de weekend cu exersarea tehnicilor predate în weekend-ul anterior. Apoi înveți tehnici și principii noi - foarte multe în fiecare weekend. Programa este concepută astfel încât să exersezi fiecare tehnică în cel puțin 3 weekend-uri, pentru a ajunge să o stăpânești suficient de bine. Nu primești o centură doar pentru că te prezinți la curs ci pentru că o meriți cu adevărat.

  În weekend-urile 1-4 înveți materia pentru centura galbenă. În al 5-lea weekend repeți toate tehnicile în moduri noi, mai dinamic și dai examenul pentru centura galbenă. În mod similar, pentru centura portocalie înveți materia în weekend-urile 6-9, apoi repeți dinamic și dai examenul în weekend-ul 10.

  Este important să participi la toate cursurile pentru a primi explicațiile detaliate şi pentru a exersa suficient de mult și de variat. Absenţele de la cursurile 1-9 trebuie recuperate, însă recuperarea este o soluţie de compromis pe care trebuie să o eviţi cât mai mult. Dacă lipsești în weekend-ul cu examen sau în două weekend-uri cu predare pentru aceeași centură vei putea continua anul însă probabil nu vei primi centura respectivă.

 • De ce echipament am nevoie?

  Vei purta un kimono alb și vei fi desculț. Ne antrenăm într-o sală de sport frumoasă, cu oglinzi și saltele pe jos. Pernele de antrenament, palmarele și căștile de protecție le aducem noi. Opțional, poți să îți aduci mănuși de grappling, fără degete.

 • Cât mă costă?

  Taxa de participare variază în funcție de modalitatea de plată. Beneficiezi de 17% reducere și ai prioritate la înscriere dacă plătești taxa integral, pe tot anul.

  Dacă optezi pentru plata integrală la înscriere beneficiezi de 17% reducere și plătești doar 2.900 lei pentru întregul an (pentru toate cele 10 cursuri de weekend), ceea ce echivalează cu 290 lei / curs de weekend. Dacă nu ai toată suma acum, poți plăti și în rate, una la înscriere iar restul cel târziu la finalul lunii septembrie.

  Dacă optezi pentru plata lunară, la înscriere plătești un avans de 1.050 lei pentru 3 cursuri de weekend: primul și ultimele două. Ulterior vei plăti la începutul cursurilor 2-8 (lunile noiembrie-mai) câte 350 lei, urmând ca la ultimele două cursuri de weekend (în iunie și iulie 2018) să nu plătești nimic. Vei plăti în total 3.500 lei pentru întregul an (= 350 lei x 10 cursuri).

 • Vreau să aprofundez

  Dacă deții deja centura galbenă poți participa regulat sau ocazional la primele 5 cursuri. Dacă deții centura portocalie sau o centură superioară poți participa regulat sau ocazional la toate cursurile. Pentru fiecare curs de weekend la care participi vei plăti doar 200 lei (43% reducere). Participarea este posibilă în limita locurilor libere, în ordinea solicitărilor.

 • Primesc ceva GRATUIT?

  DA, prin simpla înscriere beneficiezi de următoarele gratuități și reduceri:

  • Un antrenament săptămânal de Krav-Maga GRATUIT, împreună cu alți cursanți ai școlii noastre. Vei exersa tehnicile dorite, cu o varietate mai mare de parteneri și în formate diferite față de curs. Prezența la antrenamentele săptămânale este opțională, deci poți participa la ele doar când dorești. Economisești 720 lei = 9 luni x 4 săptămâni x 20 lei antrenamentul.
  • 10% REDUCERE de preț la toate cursurile intensive organizate de László în perioada cursului anual. Vor fi cursuri cu tematică specială, în care vei pute învăța tehnici mai avansate sau elemente care nu sunt predate la cursurile anuale. Înscrierea la aceste cursuri este opțională.
  • Dacă te înscrii până la finalul lunii iulie și plătești integral pe tot anul beneficiezi GRATUIT de două ședințe de coaching (pentru probleme emoționale sau profesionale) și de două ședințe de terapie Bowen (pentru boli sau accidentări fizice). Ședințele sunt conduse de László iar fiecare dintre acestea costă în mod normal 100 lei, astfel încât economisești în total 400 lei. Planificarea lor o poți face oricând vei avea nevoie, din momentul înscrierii până la finalul anului de pregătire.
 • Care sunt opțiunile mele?

  TAXA DE PARTICIPARE  2.900 lei  2.900 lei 3.500 lei
  Avansul plătit la înscriere sau în rate  2.900 lei  2.900 lei 1.050 lei
  Data limită de plată a avansului  final luna iulie  octombrie octombrie
  Plata lunară, la cursurile 2-8     350 lei
  Reducere din taxa de curs  17%  17%
  Prioritate la înscriere    
  Număr de cursuri de weekend  10  10 10
  Preț echivalent pe curs de weekend  290 lei  290 lei 350 lei
    Antrenamente săptămânale    
    10% reducere cursuri intensive    
    Coaching personal  2 ședințe 
    Terapie Bowen  2 ședințe 
  ECONOMISEȘTI prin reduceri și gratuități minim  1.720 lei  1.320 lei 720 lei

 • OK, vreau să mă înscriu!

  Îți recomandăm să te înscrii cât mai repede! Sunt doar 14 locuri disponibile la acest curs iar dacă nu prinzi unul dintre acestea va trebui să aștepți încă un an până la cursul următor. Ne dorim să lucrăm cu persoane motivate și determinate, care acționează la timp pentru a obține ce își doresc.

  Completează formularul de mai jos. Vei primi imediat prin e-mail informații detaliate despre curs și despre modalitățile de plată.

  Locurile se ocupă în ordinea plății taxei de participare. Prin completarea formularului îți declari interesul, însă angajamentul de participare ți-l iei doar prin efectuarea plății. Au prioritate și beneficiază de reducere doar cei care plătesc la încriere integral taxa de participare, pentru tot anul.

  Vrei să te înscrii însă în acest moment nu ai banii necesari pentru avans? Completează formularul de mai jos pentru a ne informa despre interesul tău. Descrie-ne situația ta și vom încerca să găsim o variantă benefică pentru toată lumea.

Abonează-te la noutăţi

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2017 KRAV-MAGA Stability in Motion. Toate drepturile sunt rezervate.