Curs Anul 1 Începători

Curs Anul 1 Începători
 • Perioada: 20 octombrie 2018 - 14 iulie 2019
 • Locația: Cluj-Napoca
 • Instructor: László Pethő, centura neagră, 15 ani de experiență în Krav-Maga
 • Diplome: centura galbenă în luna februarie | centura portocalie în luna iulie.
 • Ce învăț în Anul 1?

  Vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Pe acestea se clădesc toate tehnicile de la centurile superioare, astfel încât trebuie cunoscute foarte bine. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional.

  La mijlocul cursului vei primi centura galbenă iar la absolvirea lui vei primi centura portocalie.

 • Îți oferim

  • Cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga. Cursurile sunt împărţite pe 3 ani de studiu, cu câte un weekend de pregătire lunar. În total însumează peste 500 ore de pregătire intensivă și predare asistată. La finalul celor 3 ani vei cunoaște bine toate tehnicile din Krav-Maga, vei fi foarte eficient în orice confruntare şi vei avea o bogată experiență practică în predarea Krav-Maga.
  • Krav-Maga ca artă marțială, în kimono, cu centuri colorate, în forma originală creată de Imi Lichtenfeld. Punem accentul pe dezvoltarea personală şi căutăm perfecţiunea în executarea tehnicilor. Oferim centuri colorate şi diploma de instructor. Pentru persoane de ambele sexe, de minim 16 ani, indiferent de condiția fizică sau de experiența anterioară.
  • Mediu de instruire complex, cu participanți având vârste între 16-60 ani și experiențe de viață foarte diferite. Vei exersa tehnicile de autoapărare cu toți colegii tăi, ceea ce îți va oferi o experiență bogată și eficiență în aplicarea lor în condiții reale, cu persoane necunoscute. Totuși, deoarece vei avea aceeași colegi timp ce cel puțin un an vei reuși să îi cunoști suficient de bine încât să te simți confortabil să te antrenezi împreună cu ei.
  • Tehnici eficiente de autoapărare pentru toate agresiunile posibile: unul sau mai mulți atacatori, în spații deschise sau închise, în picioare sau la sol, la distanță mică sau în contact cu atacatorul. Vei ști ce să faci dacă ești: lovit cu mâinile sau cu picioarele; împins, tras de haine sau de păr; ținut de una sau de ambele mâini; strangulat, îmbrățișat, imobilizat la sol; atacat cu bastonul, cuțitul și alte obiecte; amenințat cu pistolul și cu alte arme de foc; atacat simultan de mai multe persoane etc.
  • Dezvoltare fizică și emoțională. Vei avea mai multă încredere în tine după ce realizezi că există modalități realiste de a face față mai multor agresori, mai mari și mai puternici. Îți vei dezvolta forța, mobilitatea, viteza de reacție și coordonarea. Îți vei cunoaște mai bine corpul. Vei avea mai multă energie; o atitudine, o dispozitie și o stare de sănătate mai bună.
  • Formare ca instructor de Krav-Maga. Din anul doi de pregătire înveți să conduci antrenamentele şi să predai tehnicile din Krav-Maga. Vei preda imediat după ce primeşti centura verde, grupelor formate de tine sau în cadrul cursurilor organizate de școala noastră. La finalul programului de pregătire vei deține o bogată experiență de predare și vei putea să îți deschizi școala ta de Krav-Maga oriunde în lume!
  • Afiliere la școala Krav-Maga Stability in Motion. În 3 ani de pregătire poţi obţine centura neagră şi diploma de instructor. Ca instructor afiliat școlii noastre vei putea susține examene cu elevii tăi și le vei putea da centuri colorate. În plus, în școala noastră promovăm colaborarea între instructori, bazată pe principii etice frumoase, ceea ce îți va oferi un cadru de lucru și de dezvoltare armonios și plăcut.
 • Cine predă?

  Instructor László Pethő

  Instructorul László PETHŐ are o experiență de peste 15 ani de învătare și predare în Krav-Maga și peste 30 ani de experiență în practicarea diverselor arte marţiale: Shotokan, Kyokushin, Wushu, Aikido, Judo și Systema. Este primul instructor de Krav-Maga din România, din 2004. Este singurul instructor de Krav-Maga din România certificat de institutul de sport Wingate din Israel, în 2011. Deține prima centură neagră acordată unui instructor de Krav-Maga din România de către Marele Maestru Yaron Lichtenstein, în 2012. Este Formator și Consilier pentru Dezvoltare Personală acreditat de ANC (CNFPA). Este Terapeut Avansat Bowen și Terapeut Reiki.

 • Eu pot participa?

  Acest curs este pentru tine dacă:

  • ai minim 16 ani, indiferent de sex. Avem frecvent cursanţi peste 40-50 ani.
  • ești începător sau ai deja cunoștințe de Krav-Maga sau alte arte marţiale;
  • vrei să îți dezvolți corpul: forța, rezistența, mobilitatea, viteza de reacție;
  • vrei să îți dezvolți personalitatea: încrederea, autocontrolul, disciplina;
  • nu vrei să depinzi de noroc sau de bunăvoința altora dacă ești agresat;
  • vrei să te poți apăra eficient de agresori mai mari și mai puternici;
  • dorești să devii instructor de Krav-Maga și să predai cursurile tale.

  Avem mulți cursanți peste 40 ani, așa că poți participa indiferent de vârsta ta. Nu are importanță care este condiția ta fizică actuală și nici dacă ai mai practicat sau nu alte sporturi sau arte marţiale. Vii la cursuri ca să te dezvolți și să îți formezi capacitățile necesare.

 • Care este locația?

  Cursul se desfăşoară în Cluj-Napoca. Ne vom antrena într-o sală de sport modernă. Adresa exactă îţi va fi comunicată după înscriere.

  Cursurile sunt grupate într-un singur weekend din fiecare lună, astfel încât să poți participa indiferent de orașul în care locuiești. Cursanții noştri care locuiesc în judeţele Brașov, București, Cluj, Dolj, Harghita, Olt, Sibiu, Suceava, Timiş au demonstrat că este posibil.

 • Care este programul?

  Cursul anual însumează 140 ore de pregătire, echivalând 1,5 ani de cursuri săptămânale.

  Cele 10 cursuri de weekend sunt programate în weekend-uri fără sărbători, după cum este detaliat în continuare. Încep la ora 10 și se încheie la ora 17, atât sâmbătă cât și duminică. Prezența este obligatorie la toate cursurile. Putem modifica pe parcurs datele în cazul în care este facilitată prezența la cursuri.

  (în al treilea weekend din lună)
    1)   20-21 octombrie 2018
    2)   17-18 noiembrie 2018
    3)   15-16 decembrie 2018
    4)   19-20 ianuarie 2019
    5)   16-17 februarie 2019
  (în al doilea weekend din lună)
    6)   9-10 martie 2019
    7)   13-14 aprilie 2019
    8)   11-12 mai 2019
    9)   8-9 iunie 2019
  10)   13-14 iulie 2019

 • Cum sunt organizate cursurile?

  Începi fiecare curs de weekend cu exersarea tehnicilor predate în weekend-ul anterior. Apoi înveți tehnici și principii noi - foarte multe în fiecare weekend. Programa este concepută astfel încât să exersezi fiecare tehnică în cel puțin 3 weekend-uri, pentru a ajunge să o stăpânești suficient de bine. Nu primești o centură doar pentru că te prezinți la curs ci pentru că o meriți cu adevărat.

  În weekend-urile 1-4 înveți materia pentru centura galbenă. În al 5-lea weekend repeți toate tehnicile în moduri noi, mai dinamic și dai examenul pentru centura galbenă. În mod similar, pentru centura portocalie înveți materia în weekend-urile 6-9, apoi repeți dinamic și dai examenul în weekend-ul 10.

  Este important să participi la toate cursurile pentru a primi explicațiile detaliate şi pentru a exersa suficient de mult și de variat. Absenţele de la cursurile 1-9 trebuie recuperate, însă recuperarea este o soluţie de compromis pe care trebuie să o eviţi cât mai mult. Dacă lipsești în weekend-ul cu examen sau în două weekend-uri cu predare pentru aceeași centură nu vei putea continua anul și nici nu vei primi centura respectivă.

 • De ce echipament am nevoie?

  Vei purta un kimono alb și vei fi desculț. Pernele de antrenament, palmarele și căștile de protecție le aducem noi.

 • Cât mă costă?

  Taxa de participare variază în funcție de modalitatea de plată.

  Dacă optezi pentru plata integrală la înscriere beneficiezi de 17% reducere și plătești doar 2.900 lei pentru întregul an. Dacă nu ai toată suma acum, poți plăti și în rate, 1.050 lei la înscriere iar restul cel târziu la primul curs din luna octombrie.

  Dacă optezi pentru plata lunară, la înscriere plătești un avans de 1.050 lei pentru 3 cursuri de weekend: primul și ultimele două. Ulterior vei plăti la începutul cursurilor 2-8 (lunile noiembrie-mai) câte 350 lei, urmând ca la ultimele două cursuri de weekend (în iunie și iulie) să nu plătești nimic. Vei plăti în total 3.500 lei pentru întregul an.

  La familii (soț, soție, copii), persoana cu taxa de participare mai mare o va plăti conform prevederilor iar celelalte persoane vor beneficia suplimentar de 10% reducere.

 • Vreau să aprofundez

  Dacă deții deja centura galbenă poți participa regulat sau ocazional la primele 5 cursuri. Dacă deții centura portocalie sau o centură superioară poți participa regulat sau ocazional la toate cursurile. Pentru fiecare curs de weekend la care participi vei plăti doar 200 lei. Participarea este posibilă în limita locurilor libere, în ordinea solicitărilor. Contactează instructorul din timp dacă te interesează.

 • Super, vreau să mă înscriu!

  Îți recomandăm să te înscrii cât mai repede! Numărul de locuri este limitat iar dacă nu prinzi unul dintre acestea va trebui să aștepți încă un an până la cursul următor. Ne dorim să lucrăm cu persoane motivate și determinate, care acționează la timp pentru a obține ce își doresc.

  Completează formularul de mai jos. Vei primi imediat prin e-mail informații detaliate despre curs și despre modalitățile de plată.

  Locurile se ocupă în ordinea plății taxei de participare. Prin completarea formularului îți declari interesul, însă angajamentul de participare ți-l iei doar prin efectuarea plății. Au prioritate și beneficiază de reducere doar cei care plătesc la încriere integral taxa de participare, pentru tot anul.

  Vrei să te înscrii însă în acest moment nu ai banii necesari pentru avans? Completează formularul de mai jos pentru a ne informa despre interesul tău. Descrie-ne situația ta și vom încerca să găsim o variantă benefică pentru toată lumea.

 • Te invităm să confirmi intenția ta de participare și în  evenimentul de pe acebook  
  Dă SHARE acestui eveniment pentru a afla și prietenii tăi despre el.

 
 
 

Abonează-te la noutăţi

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2004-2018 KRAV-MAGA Stability in Motion. Toate drepturile sunt rezervate.