Curs Anul 1 Începători

Curs Anul 1 Începători
 • Perioada: octombrie - iulie (anul următor).
 • Locația: Cluj-Napoca.
 • Instructor: László Pethő, centura neagră, 15 ani de experiență în Krav-Maga.
 • Diplome: centura galbenă în luna februarie | centura portocalie în luna iulie.
 • Ce învăț în Anul 1?

  Vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Pe acestea se clădesc toate tehnicile de la centurile superioare, astfel încât trebuie cunoscute foarte bine. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional.

 • Eu pot participa?

  Poți participa dacă ai minim 16 ani, indiferent dacă ești bărbat sau femeie. Nu există vârstă maximă - avem frecvent cursanți peste 50 ani. Nu are importanță care este condiția ta fizică actuală și nici dacă ai mai practicat sau nu alte sporturi sau arte marţiale. Vii la cursuri ca să te dezvolți și să îți formezi capacitățile necesare.

  Grupele sunt formate din 6-14 persoane. Numărul de cursanți este suficient de mic încât să permită o predare de calitate, în care instructorul va interacționa frecvent cu tine personal. În același timp, vei avea o varietate suficient de mare de parteneri de antrenament de vârste, constituții și cu experiențe diferite cu care să te antrenezi.

 • Care este programul?

  Cursul anual însumează 140 ore de pregătire, echivalând 1,5 ani de cursuri săptămânale. Sunt 10 cursuri de weekend, câte unul pe lună. Un curs de weekend conține două antrenamente de câte 7 ore. Cursurile încep la ora 10 și se încheie la ora 17, atât sâmbătă cât și duminică. Prezența este obligatorie la toate cursurile.

  Opțional - cadou din partea noastră - poți participa GRATUIT, când dorești, la antrenamentele săptămânale de Krav-Maga organizate pentru cursanții școlii noastre. Vei exersa tehnicile dorite, cu o varietate mai mare de parteneri și în formate diferite față de curs.

 • Cum sunt organizate cursurile?

  Începi fiecare curs de weekend cu exersarea tehnicilor predate în weekend-ul anterior. Apoi înveți tehnici și principii noi - foarte multe în fiecare weekend. Programa este concepută astfel încât să exersezi fiecare tehnică în cel puțin 3 weekend-uri, pentru a ajunge să o stăpânești suficient de bine. Nu primești o centură doar pentru că te prezinți la curs ci pentru că o meriți cu adevărat.

  În weekend-urile 1-4 înveți materia pentru centura galbenă. În al 5-lea weekend repeți toate tehnicile în moduri noi, mai dinamic și dai examenul pentru centura galbenă. În mod similar, pentru centura portocalie înveți materia în weekend-urile 6-9, apoi repeți dinamic și dai examenul în weekend-ul 10.

  Este important să participi la toate cursurile pentru a primi explicațiile detaliate şi pentru a exersa suficient de mult și de variat. Absenţele de la cursurile 1-9 trebuie recuperate, însă recuperarea este o soluţie de compromis pe care trebuie să o eviţi cât mai mult. Dacă lipsești în weekend-ul cu examen sau în două weekend-uri cu predare pentru aceeași centură vei putea continua anul însă probabil nu vei primi centura respectivă.

 • De ce echipament am nevoie?

  Vei purta un kimono alb și vei fi desculț. Ne antrenăm într-o sală de sport frumoasă, cu oglinzi și saltele pe jos. Pernele de antrenament, palmarele și căștile de protecție le aducem noi. Opțional, poți să îți aduci mănuși de grappling, fără degete.

 • Vreau să aprofundez

  Dacă deții deja centura galbenă poți participa regulat sau ocazional la primele 5 cursuri. Dacă deții centura portocalie sau o centură superioară poți participa regulat sau ocazional la toate cursurile. Participarea este posibilă în limita locurilor libere, în ordinea solicitărilor.

 • Primesc ceva GRATUIT?

  DA, prin simpla înscriere beneficiezi de următoarele gratuități și reduceri:

  • Un antrenament săptămânal de Krav-Maga GRATUIT, împreună cu alți cursanți ai școlii noastre. Vei exersa tehnicile dorite, cu o varietate mai mare de parteneri și în formate diferite față de curs. Prezența la antrenamentele săptămânale este opțională, deci poți participa la ele doar când dorești. Economisești 720 lei = 9 luni x 4 săptămâni x 20 lei antrenamentul.
  • 10% REDUCERE de preț la toate cursurile intensive organizate de László în perioada cursului anual. Vor fi cursuri cu tematică specială, în care vei pute învăța tehnici mai avansate sau elemente care nu sunt predate la cursurile anuale. Înscrierea la aceste cursuri este opțională.

 
ÎNSCRIERILE PENTRU CICLUL DE INSTRUIRE 2017-2018 S-AU ÎNCHEIAT.

Următoarele cursuri vor începe în luna noiembrie 2018. Te invităm să te abonezi la noutățile prin e-mail pentru a afla cât mai repede detalii despre următorul ciclu de instruire. Este important să te înscri cât mai repede (începând din iulie 2018) deoarece numărul de locuri este limitat.

Între timp te invităm să participi la celelalte cursuri pe care le organizăm.

 

Abonează-te la noutăţi

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2004-2018 KRAV-MAGA Stability in Motion. Toate drepturile sunt rezervate.