Curs Anul 3 Avansați

Curs Anul 3 Avansați
 • Perioada: octombrie 2018 - iulie 2019
 • Locația: Cluj-Napoca
 • Instructor: László Pethő, centura neagră, 15 ani de experiență în Krav-Maga
 • Diplome: centura maro în luna februarie | centura neagră și calificarea de instructor în luna iulie.
 • Ce învăț în Anul 3?

  Vei stăpâni toate principiile și tehnicile din Krav-Maga, inclusiv cele ofensive de la centura neagră. Capacitățile tale îți vor permite să faci față cu succes oricărui tip de agresiune. Predarea materiei de Krav-Maga este completată de informații despre tehnica predării și conducerii unui antrenament. Vei avea deja o bogată experiență de predare. Ca instructor vei putea iniția propria ta școală de Krav-Maga, cu grupe de predare pentru adulți sau copii. Vei putea acorda centuri elevilor tăi până la culoarea albastră, inclusiv. Centurile mai mari vor fi acordate de către László Pethő.

 • Eu pot participa?

  Poți participa dacă ai minim 18 ani, indiferent dacă ești bărbat sau femeie. Nu există vârstă maximă - avem frecvent cursanți peste 50 ani. Nu are importanță care este condiția ta fizică actuală.

  Trebuie să deții minim centura albastră în Krav-Maga. Aceasta presupună că:

  • ai obținut centura albastră la absolvirea anului doi de pregătire din Cursurile Anuale, sau
  • ai primit centura albastră sau una superioară la absolvirea altor cursuri organizate de școala noastră (instructor László Pethő), sau
  • ai primit centura albastră sau una superioară la absolvirea altor cursuri organizate de alte școli care predau Krav-Maga în forma originală, ca artă marțială de autoapărare.

  Grupele sunt formate din 6-10 persoane. Numărul de cursanți este suficient de mic încât să permită o predare de calitate, în care instructorul va interacționa frecvent cu tine personal. În același timp, vei avea o varietate suficient de mare de parteneri de antrenament de vârste, constituții și cu experiențe diferite cu care să te antrenezi.

 • Care este programul?

  Cursul anual însumează 180 ore de pregătire, echivalând 2 ani de cursuri săptămânale. Pregătirea este compusă din 10 cursuri de weekend (x 2 zile x 7 ore = 140 ore) și practică de predare (40 ore).

  • Cele 10 cursuri de weekend sunt programate o dată pe lună. Încep la ora 10 și se încheie la ora 17, atât sâmbătă cât și duminică. Prezența este obligatorie la toate cursurile.
  • Cele 40 de ore de practică de predare se vor desfășura în cadrul altor cursuri săptămânale, intensive sau anuale organizate de școala noastră, cumulat pe parcursul anului de pregătire.

  Opțional - cadou din partea noastră - poți participa GRATUIT, când dorești, la antrenamentele săptămânale de Krav-Maga organizate pentru cursanții școlii noastre. Vei exersa tehnicile dorite, cu o varietate mai mare de parteneri și în formate diferite față de curs.

 • Cum sunt organizate cursurile?

  Începi fiecare curs de weekend cu exersarea tehnicilor predate în weekend-ul anterior. Apoi înveți tehnici și principii noi - foarte multe în fiecare weekend. Programa este concepută astfel încât să exersezi fiecare tehnică în cel puțin 3 weekend-uri, pentru a ajunge să o stăpânești suficient de bine. Nu primești o centură doar pentru că te prezinți la curs ci pentru că o meriți cu adevărat.

  În weekend-urile 1-4 înveți materia pentru centura maro. În al 5-lea weekend repeți toate tehnicile în moduri noi, mai dinamic și dai examenul pentru centura maro. În mod similar, pentru centura neagră înveți materia în weekend-urile 6-9, apoi repeți dinamic și dai examenul în weekend-ul 10.

  Este important să participi la toate cursurile pentru a primi explicațiile detaliate şi pentru a exersa suficient de mult și de variat. Absenţele de la cursurile 1-9 trebuie recuperate, însă recuperarea este o soluţie de compromis pe care trebuie să o eviţi cât mai mult. Dacă lipsești în weekend-ul cu examen sau în două weekend-uri cu predare pentru aceeași centură vei putea continua anul însă probabil nu vei primi centura şi calificarea respectivă.

 • Cum mă pregătesc ca instructor?

  Practica de predare o vei desfășura în cadrul altor cursuri săptămânale, intensive sau anuale organizate de școala noastră, cumulat pe parcursul anului de pregătire. În orele de practică vei preda activ altor cursanți, sub supervizarea lui László. Vei primi în timp real sugestiile necesare pentru a preda eficient cunoștințele tale de Krav-Maga. Te vom încuraja și te vom sprijini să îți formezi propriile tale grupe de predare de la începutul anului de pregătire.

  Pentru a primi la finalul cursului diploma de instructor este obligatoriu să faci dovada absolvirii unui curs de prim ajutor autorizat. Îți solicităm acest lucru pentru a ne asigura că vei acționa corect în cazul în care se vor produce accidente la cursurile tale. Îți recomandăm cursul organizat de Crucea Rosie.

  Formarea ca instructor face parte din pregătirea ta. În timpul practicii de predare vei ajunge să înțelegi mult mai bine principiile și tehnicile pe care le ști deja deoarece va trebui să le explici și să le exemplifici perfect elevilor tăi. Predând vei evolua mult mai repede și vei deveni mult mai bun decât alți practicanți de Krav-Maga care doar învață. Totuși, după absolvirea cursurilor NU ai nici un de de obligație în a preda Krav-Maga. Noi te ajutăm să îți formezi o abilitate și îți dăm o certificare, însă depinde exclusiv de tine dacă și când te vei folosi de ele.

 • De ce echipament am nevoie?

  Vei purta un kimono alb și vei fi desculț. Ne antrenăm într-o sală de sport frumoasă, cu oglinzi și saltele pe jos. Pernele de antrenament, palmarele, căștile de protecție, bastoanele, cuțitele și pistoalele de antrenament le aducem noi. Va trebui să îți aduci mănuși de grappling, fără degete.

 • Informații suplimentare și înscriere

  Dacă îndeplinești condițiile de înscriere prezentate mai sus și dorești mai multe informații te invităm să ne contactezi. Dacă nu, te invităm să urmezi cursurile anului 1 respectiv anului 2.

Abonează-te la noutăţi

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2004-2018 KRAV-MAGA Stability in Motion. Toate drepturile sunt rezervate.