Cursuri Intensive

Cursurile intensive îți permit să înveți într-o perioadă scurtă de timp cele mai importante principii și tehnici din Krav-Maga. Vei învăța inclusiv tehnici avansate, care se predau doar după câțiva ani de cursuri săptămânale. Cel mai important câștig al tău îl va reprezenta noua înțelegere și atitudine față de agresiuni. Îți vor crește în mod real șansele de a supraviețui oricărei agresiuni fizice sau psihice din viața ta. Pentru a fi la curent cu noile cursuri pe care le organizăm, abonează-te la Noutățile prin E-mail sau dă Like paginii noastre pe Facebook.

Momentan nu avem cursuri intensive planificate

Te invităm să te înscrii la Cursurile Anuale pentru începători sau avansaţi care încep în luna octombrie 2018. Prin cursurile anuale te ajutăm să devii mult mai sigur pe tine și mai performant decât ești acum. Te formăm ca instructor de Krav-Maga și vei putea să îți deschizi propria școală. Cursurile sunt grupate într-un singur weekend din fiecare lună, timp de 10 luni, astfel încât să poți participa indiferent de orașul în care locuiești.

Pentru a te informa când lansăm următorul curs intensiv îți recomandăm:

Te invităm să ne contactezi dacă doreşti să organizăm evenimente noi, cu tematici personalizate, în oricare localitate din România, cu durate variind de la câteva ore la câteva zile, ocazionale sau periodice.

Cursuri Desfăşurate

© 2004-2018 KRAV-MAGA Stability in Motion. Toate drepturile sunt rezervate.