Cursuri Intensive

Cursurile intensive îți permit să înveți într-o perioadă scurtă de timp cele mai importante principii și tehnici din Krav-Maga. Vei învăța inclusiv tehnici avansate, care se predau doar după câțiva ani de cursuri săptămânale. Cel mai important câștig al tău îl va reprezenta noua înțelegere și atitudine față de agresiuni. Îți vor crește în mod real șansele de a supraviețui oricărei agresiuni fizice sau psihice din viața ta. Pentru a fi la curent cu noile cursuri pe care le organizăm, abonează-te la noutățile prin e-mail sau dă Like paginii noastre pe Facebook.

Cursuri noi

Curs Anual - anul 1 Începători
41

Curs Anual - anul 1 Începători

14 oct 2017 - 08 iul 2018

Cursurile anuale sunt cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga. Predăm Krav-Maga în forma originală creată de Imi Lichtenfeld. În primul an vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Pe acestea se clădesc toate tehnicile de la centurile superioare, astfel încât trebuie cunoscute foarte bine. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional.

Curs Anual - anul 2 Intermediari
42

Curs Anual - anul 2 Intermediari

21 oct 2017 - 15 iul 2018

Cursurile anuale sunt cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga. Predăm Krav-Maga în forma originală creată de Imi Lichtenfeld. În al doilea an vei stăpâni cele mai importante principii și tehnici de autoapărare din Krav-Maga. Vei ști să te aperi de atacurile cu mâinile și picioarele, de cele cu bastonul și cuțitul cât și de amenințările cu pistolul. Practic, acesta este nivelul la care vei înțelege cu adevărat frumusețea Krav-Maga și legăturile dintre tehnici. Predarea materiei de Krav-Maga este completată de informații despre tehnica predării și conducerii unui antrenament. Ca instructor asistent vei putea iniția propriile tale grupe de predare pentru adulți sau copii.

Cursuri Desfăşurate

© 2017 KRAV-MAGA Stability in Motion. Toate drepturile sunt rezervate.