Cursuri Intensive

Cursurile intensive îți permit să înveți într-o perioadă scurtă de timp cele mai importante principii și tehnici din Krav-Maga. Vei învăța inclusiv tehnici avansate, care se predau doar după câțiva ani de cursuri săptămânale. Cel mai important câștig al tău îl va reprezenta noua înțelegere și atitudine față de agresiuni. Îți vor crește în mod real șansele de a supraviețui oricărei agresiuni fizice sau psihice din viața ta. Pentru a fi la curent cu noile cursuri pe care le organizăm, abonează-te la noutățile prin e-mail sau dă Like paginii noastre pe Facebook.

Cursuri noi

Street Survival - apărări împotriva agresiunilor reale
40

Street Survival - apărări împotriva agresiunilor reale

14 iul 2017 - 16 iul 2017

Vrei să înveți să te aperi, repede și bine? Atunci acest curs este pentru tine! În cele 18 ore de pregătire intensivă vei învăța cele mai eficiente principii și tehnici din Krav-Maga. În prima zi vei învăța să te aperi când ești lovit cu pumnii și picioarele. În a doua zi vei învăța cum să scapi când cineva te prinde de mâini sau haine, când te îmbrățișează sau te strangulează. Iar în a treia zi vei învăța cum să scapi cu viață când ești amenințat sau atacat cu cuțitul. În paralel vei învăța cum să analizezi agresiunile și cum să răspunzi în condiții legale. Prin simulări apropiate de realitate îți vei depăși frica de a fi lovit, vei trece peste blocajul de a lovi agresorul și vei învăța să îți păstrezi calmul în condiții de stres. Este un curs ideal pentru toți cei care doresc să își depășească limitările fizice, mentale și emoționale!

Curs Anual - anul 1 începători
39

Curs Anual - anul 1 începători

14 oct 2017 - 08 iul 2018

Cursurile anuale sunt cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga. Predăm Krav-Maga în forma originală creată de Imi Lichtenfeld. În primul an vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Pe acestea se clădesc toate tehnicile de la centurile superioare, astfel încât trebuie cunoscute foarte bine. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional.

Cursuri Desfăşurate

© 2017 KRAV-MAGA Stability in Motion. Toate drepturile sunt rezervate.