Școala KRAV-MAGA Stability in Motion

KRAV-MAGA Stability in Motion

Misiunea noastră

Îi învățăm pe oamenii obișnuiți (bărbați și femei, adulți și copii) să se apere eficient și să devină mai puternici, indiferent de condiția lor fizică sau de timpul disponibil pentru antrenamente. Îmbinând pregătirea fizică cu dezvoltarea personalității, facilităm schimbări pozitive de atitudine utile pentru tot restul vieții. Predăm Krav-Maga exact în forma creată de Imi Lichtenfeld.

 

Avantaje

Avantejele școlii KRAV-MAGA Stability in Motion față de alte școli din România și din lume:

Simbol

În prezent, școala noastră - KRAV-MAGA Stability in Motion - este singura din lume care folosește simbolul triunghi încadrat de un cerc și sintagma stabilitate în mișcare așa cum au fost concepute de către Imi Lichtenfeld.

Înțelegerea celor două noțiuni (stabilitate și mișcare) și a modalității de combinare a acestora reprezintă cheia eficienței Krav-Maga.

Fondator

Școala KRAV-MAGA Stability in Motion a fost înființată de către László PETHŐ în 12 decembrie 2012. La data respectivă, László avea centura neagră, 10 ani de practică și 8 ani de predare a Krav-Maga.

László a dorit să creeze un cadru mai flexibil și mai eficient de instruire, păstrând în același timp nealterale principiile și tehnicile dezvoltate de către Imi Lichtenfeld.

Citește în continuare  

Instructori

Școala noastră oferă o pregătire de calitate tuturor cursanților. Pentru aceasta, acceptăm în rândul nostru doar instructori foarte bine pregătiți. Procesul de formare și selecție a instructorilor durează mai mulți ani, timp în care aceștia ajung să stăpânească foarte bine atât Krav-Maga cât și metodologia de predare corectă și în siguranță.

Principii și Tehnici

În Krav-Maga, pentru fiecare amenințare există mai multe variante de apărare, de atac sau de acțiuni combinate. Predăm apărări la toate agresiunile posibile: lovituri cu mânile și picioarele, prize pe corp și haine, strangulări și îmbrățișări, atacuri cu arme albe și de foc etc. Abordăm toate situațiile posibile: unul sau mai mulți atacatori, în spații deschise sau închise, în picioare sau la sol, la distanță mică sau în contact cu atacatorul etc. Școala noastră predă neschimbate tehnicile și principiile create de către fondatorul Krav-Maga, Imi Lichtenfeld.

Citește în continuare  

Echipament

Păstrând tradiția creată de Imi Lichtenfeld, în majoritatea timpului ne antrenăm într-o sală de sport, în kimonouri albe și desculți. Ținem și cursuri în îmbrăcăminte obișnuită și încălțați, în locații diverse, pentru a testa tehnicile în condiții cât mai apropiate de realitate.

În timpul antrenamentelor folosim diferite obiecte care ne ajută să exersăm tehnicile cu viteze și intensități mai mari, ne aduc mai aproape de realitate sau ne protejează de accidentări: saltele, perne de antrenament, cuțite, bastoane, pistoale, căști etc.

Centuri și Examene

În Krav-Maga folosim (doar la kimono) următoarele centuri: galbenă, portocalie, verde, albastră, maro și neagră. Centurile colorate și examenele sunt modalități de evidențiere a progreselor înregistrate de către cursanți.

Citește în continuare  

Următoarele cursuri

product

14-16 iulie 2017

Street Survival

18 ore de pregătire intensivă în care înveți cele mai eficiente principii și tehnici din Krav-Maga: să te aperi când ești lovit cu pumnii și picioarele, să scapi când cineva te prinde de mâini sau haine, când te îmbrățișează sau te strangulează, să scapi cu viață când ești amenințat sau atacat cu cuțitul. Înveți să analizezi agresiunile și să răspunzi în condiții legale. Îți depășești frica de a fi lovit, treci peste blocajul de a lovi agresorul și înveți să îți păstrezi calmul în condiții de stres.

Detalii şi înscriere
product

oct. 2017 - iulie 2018

Curs Anual

Cursurile anuale sunt cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga. Indiferent dacă vrei să te aperi eficient sau să predai Krav-Maga, ai nevoie de seriozitate, implicare, dedicație, profesionalism, experiență, timp de pregătire. Atât din partea noastră cât și din partea ta. Prin cursurile anuale te ajutăm să devii mult mai performant decât ești acum! Predăm Krav-Maga în forma originală creată de Imi Lichtenfeld.

Anul 1 Începători Anul 2 Intemediari

Abonează-te la noutăţi

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2017 KRAV-MAGA Stability in Motion. Toate drepturile sunt rezervate.