Curs Anul 3 Avansați

Curs Anul 3 Avansați
 • Perioada: octombrie 2018 - iulie 2019
 • Locația: Cluj-Napoca
 • Instructor: László Pethő, centura neagră, 16 ani de experiență în Krav-Maga
 • Diplome: centura maro în luna februarie | centura neagră și calificarea de instructor în luna iulie.
 • Ce învăț în Anul 3?

  Vei stăpâni toate principiile și tehnicile din Krav-Maga, inclusiv cele ofensive de la centura neagră. Capacitățile tale îți vor permite să faci față cu succes oricărui tip de agresiune. Predarea materiei de Krav-Maga este completată de informații despre tehnica predării și conducerii unui antrenament. Vei avea deja o bogată experiență de predare. Ca instructor vei putea iniția propria ta școală de Krav-Maga, cu grupe de predare pentru adulți sau copii. Vei putea acorda centuri elevilor tăi până la culoarea albastră, inclusiv.

  La mijlocul cursului vei primi centura maro iar la absolvirea lui vei primi centura neagră și diploma de instructor de Krav-Maga.

 • Îți oferim

  • Cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga. Cursurile sunt împărţite pe 3 ani de studiu, cu câte un weekend de pregătire lunar. În total însumează peste 500 ore de pregătire intensivă și predare asistată. La finalul celor 3 ani vei cunoaște bine toate tehnicile din Krav-Maga, vei fi foarte eficient în orice confruntare şi vei avea o bogată experiență practică în predarea Krav-Maga.
  • Krav-Maga ca artă marțială, în kimono, cu centuri colorate, în forma originală creată de Imi Lichtenfeld. Punem accentul pe dezvoltarea personală şi căutăm perfecţiunea în executarea tehnicilor. Oferim centuri colorate şi diploma de instructor. Pentru persoane de ambele sexe, de minim 16 ani, indiferent de condiția fizică sau de experiența anterioară.
  • Mediu de instruire complex, cu participanți având vârste între 16-60 ani și experiențe de viață foarte diferite. Vei exersa tehnicile de autoapărare cu toți colegii tăi, ceea ce îți va oferi o experiență bogată și eficiență în aplicarea lor în condiții reale, cu persoane necunoscute. Totuși, deoarece vei avea aceeași colegi timp ce cel puțin un an vei reuși să îi cunoști suficient de bine încât să te simți confortabil să te antrenezi împreună cu ei.
  • Tehnici eficiente de autoapărare pentru toate agresiunile posibile: unul sau mai mulți atacatori, în spații deschise sau închise, în picioare sau la sol, la distanță mică sau în contact cu atacatorul. Vei ști ce să faci dacă ești: lovit cu mâinile sau cu picioarele; împins, tras de haine sau de păr; ținut de una sau de ambele mâini; strangulat, îmbrățișat, imobilizat la sol; atacat cu bastonul, cuțitul și alte obiecte; amenințat cu pistolul și cu alte arme de foc; atacat simultan de mai multe persoane etc.
  • Dezvoltare fizică și emoțională. Vei avea mai multă încredere în tine după ce realizezi că există modalități realiste de a face față mai multor agresori, mai mari și mai puternici. Îți vei dezvolta forța, mobilitatea, viteza de reacție și coordonarea. Îți vei cunoaște mai bine corpul. Vei avea mai multă energie; o atitudine, o dispozitie și o stare de sănătate mai bună.
  • Formare ca instructor de Krav-Maga. Din anul doi de pregătire înveți să conduci antrenamentele şi să predai tehnicile din Krav-Maga. Vei preda imediat după ce primeşti centura verde, grupelor formate de tine sau în cadrul cursurilor organizate de școala noastră. La finalul programului de pregătire vei deține o bogată experiență de predare și vei putea să îți deschizi școala ta de Krav-Maga oriunde în lume!
  • Afiliere la școala Krav-Maga Stability in Motion. În 3 ani de pregătire poţi obţine centura neagră şi diploma de instructor. Ca instructor afiliat școlii noastre vei putea susține examene cu elevii tăi și le vei putea da centuri colorate. În plus, în școala noastră promovăm colaborarea între instructori, bazată pe principii etice frumoase, ceea ce îți va oferi un cadru de lucru și de dezvoltare armonios și plăcut.
 • Cine predă?

  Instructor László Pethő

  Instructorul László PETHŐ are o experiență peste 16 ani de învătare și predare în Krav-Maga și peste 31 ani de experiență în practicarea diverselor arte marţiale (Shotokan, Kyokushin, Wushu, Aikido, Judo și Systema). Este primul instructor de Krav-Maga din România, din 2004. Este singurul instructor de Krav-Maga din România certificat de institutul de sport Wingate din Israel, în 2011. Deține prima centură neagră acordată unui instructor de Krav-Maga din România de către Marele Maestru Yaron Lichtenstein, din 2012. Este Formator și Consilier pentru Dezvoltare Personală acreditat de ANC (CNFPA). Este Terapeut Avansat Bowen și Terapeut Reiki, din 2012. Predă AcroYoga, din 2016.

 • Eu pot participa?

  Acest curs este pentru tine dacă:

  • ai minim 18 ani, indiferent de sex, cu o condiție fizică medie. Avem frecvent cursanţi peste 40-50 ani.
  • deții minim centura albastră în Krav-Maga;
  • vrei să îți dezvolți corpul: forța, rezistența, mobilitatea, viteza de reacție;
  • vrei să îți dezvolți personalitatea: încrederea, autocontrolul, disciplina;
  • nu vrei să depinzi de noroc sau de bunăvoința altora dacă ești agresat;
  • vrei să te poți apăra eficient de agresori mai mari și mai puternici;
  • dorești să devii instructor de Krav-Maga și să predai cursurile tale.

  Trebuie să deții minim centura albastră în Krav-Maga. Aceasta presupună că:

  • ai obținut centura albastră la absolvirea anului doi de pregătire din Cursurile Anuale, sau
  • ai primit centura albastră sau una superioară la absolvirea altor cursuri organizate de școala noastră (instructor László Pethő), sau
  • ai primit centura albastră sau una superioară la absolvirea altor cursuri organizate de alte școli care predau Krav-Maga în forma originală, ca artă marțială de autoapărare.

  Grupele sunt formate din 6-10 persoane. Numărul de cursanți este suficient de mic încât să permită o predare de calitate, în care instructorul va interacționa frecvent cu tine personal. În același timp, vei avea o varietate suficient de mare de parteneri de antrenament de vârste, constituții și cu experiențe diferite cu care să te antrenezi.

 • Cum mă pregătesc ca instructor?

  Practica de predare o vei desfășura în cadrul altor cursuri săptămânale, intensive sau anuale organizate de școala noastră, cumulat pe parcursul anului de pregătire. În orele de practică vei preda activ altor cursanți, sub supervizarea lui László. Vei primi în timp real sugestiile necesare pentru a preda eficient cunoștințele tale de Krav-Maga. Te vom încuraja și te vom sprijini să îți formezi propriile tale grupe de predare de la începutul anului de pregătire.

  Pentru a primi la finalul cursului diploma de instructor este obligatoriu să faci dovada absolvirii unui curs de prim ajutor autorizat. Îți solicităm acest lucru pentru a ne asigura că vei acționa corect în cazul în care se vor produce accidente la cursurile tale.

  Formarea ca instructor face parte din pregătirea ta. În timpul practicii de predare vei ajunge să înțelegi mult mai bine principiile și tehnicile pe care le ști deja deoarece va trebui să le explici și să le exemplifici perfect elevilor tăi. Predând vei evolua mult mai repede și vei deveni mult mai bun decât alți practicanți de Krav-Maga care doar învață. Totuși, după absolvirea cursurilor NU ai nici un de de obligație în a preda Krav-Maga. Noi te ajutăm să îți formezi o abilitate și îți dăm o certificare, însă depinde exclusiv de tine dacă și când te vei folosi de ele.

 • De ce echipament am nevoie?

  Vei purta un kimono alb și vei fi desculț. Ne antrenăm într-o sală de sport frumoasă, cu oglinzi și saltele pe jos. Pernele de antrenament, palmarele, căștile de protecție, bastoanele, cuțitele și pistoalele de antrenament le aducem noi. Va trebui să îți aduci mănuși de grappling, fără degete.

 • Cât mă costă?

  Informații detaliate despre costul acestui curs vor fi disponbile începând cu luna iunie 2019.

  Vei beneficia de 10% REDUCERE de preț la toate cursurile intensive organizate de László în perioada cursului anual. Vor fi cursuri cu tematică specială, în care vei învăța tehnici mai avansate sau elemente care nu sunt predate la cursurile anuale. Înscrierea la aceste cursuri este opțională.

 • Informații suplimentare și înscriere

  Dacă îndeplinești condițiile de înscriere prezentate mai sus și dorești mai multe informații te invităm să ne contactezi. Dacă nu, te invităm să urmezi cursurile anului 1 respectiv anului 2.

Abonează-te la noutăţi

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2004-2019 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România