Cursuri Săptămânale la Brașov

Următoarele Cursuri

Te poți înscrie la următoarele cursuri chiar dacă ești complet începător și nu ai nici condiție fizică.

Supraviețuirea Agresiunilor - curs intensiv de Krav-Maga

5 sep 2020 - 9 sep 2020

Supraviețuirea Agresiunilor - curs intensiv de Krav-Maga

Participă la cel mai eficient curs de autoapărare! Primul instructor de Krav-Maga din România te va învăţa în 5 zile să supraviețuiești mai multor agresori înarmați, prin tehnici simple şi realiste. Îți vor crește foarte mult încrederea în capacitățile proprii și determinarea de a acționa decisiv pentru siguranța ta. Vei putea aplica noile cunoștințe și deprinderi în toate ariile vieții tale. Vei ajunge să fii mai eficient în condiții de stres maxim, să iei deciziile potrivite în fracțiuni de secundă și să acționezi fără ezitare pentru siguranța ta și a celor dragi ție. Nu vom pune accentul pe violență ci pe calm, autocontrol și determinare. Suntem atât de convinși de eficiența metodologiei noastre încât îți oferim GARANȚIE 100%. Dacă la finalul cursului nu vei răspunde mai bine agresiunilor îți vom înapoia integral taxa plătită! Acest curs este ideal pentru tine, indiferent de vârsta, sexul, statura sau condiția ta fizică. Ia una dintre cele mai bune decizii din viața ta și înscrie-te acum la curs!

Informații și înscrieri
Curs Anul 1 Începători

10 oct. 2020 - 4 iulie 2021

Krav-Maga Anul 1 Începători

140 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend, câte unul în fiecare lună.

Indiferent dacă vrei să te aperi eficient sau să predai Krav-Maga, ai nevoie de seriozitate, implicare, dedicație, profesionalism, experiență și timp de pregătire. Prin cursurile anuale te ajutăm să devii mult mai sigur pe tine și mai performant decât ești acum. În timp te formăm inclusiv ca instructor de Krav-Maga și vei putea să îți deschizi propria școală.

După absolvirea Anului 1 vei putea supraviețui în peste 90% din agresiunile îndreptate asupra ta. Vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Vei avea mult mai multă încredere în tine, în capacitatea ta de a te apăra și de a-i ajuta pe cei dragi ție.

Detalii și înscriere

Abonează-te la noutăți

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2004-2020 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România