Înscriere Curs Anual

Garanție Situație de Alertă Garanția SITUAȚIEI DE ALERTĂ: Mai sunt 67 zile până la începerea cursului și suntem încrezători că îl vom putea derula conform planificării. Totuși, dacă până atunci nu se vor suspenda restricțiile oficiale legate de organizarea cursurilor și evenimentelor sportive, vom reprograma cursul în lunile următoare. În cazul reprogramării vei putea alegeparticipi în noua perioadă sau să primești înapoi toți banii plătiți la înscriere. În nici un caz NU vei pierde banii pe care îi plătești acum!


Înscrie-te ACUM. Poţi plăti cu cardul sau prin transfer bancar, imediat sau oricând până la începerea cursului.

Acest formular este pentru înscrierea unei singure persoane. Dacă sunteți mai multe persoane, completați formularul separat pentru fiecare participant.


Alege cursul:

IMPORTANT: Pentru a participa în Anul 2 trebuie ca la data începerii cursului să deții minim centura portocalie în Krav-Maga. Poți completa acest formular și efectua plata doar dacă deții deja (sau vei primi între timp) centura portocalie sau o centură superioară de la intructorul László PETHŐ. În orice altă situație, este obligatoriu ca întâicontactezi intructorul László PETHŐ și să obții aprobarea lui scrisă pentru înscriere. În cazul în care te înscrii și plătești fără să îndeplinești condițiile pentru participarea în Anul 2, înscrierea ta va fi anulată iar banii plătiți îți vor fi returnați, minus o taxă de procesare de 100 lei.

IMPORTANT: Pentru a participa în Anul 3 trebuie ca la data începerii cursului să deții minim centura albastră în Krav-Maga. Poți completa acest formular și efectua plata doar dacă deții deja (sau vei primi între timp) centura albastră sau o centură superioară de la intructorul László PETHŐ. În orice altă situație, este obligatoriu ca întâicontactezi intructorul László PETHŐ și să obții aprobarea lui scrisă pentru înscriere. În cazul în care te înscrii și plătești fără să îndeplinești condițiile pentru participarea în Anul 3, înscrierea ta va fi anulată iar banii plătiți îți vor fi returnați, minus o taxă de procesare de 100 lei.


Cum plătești:


Preț curs:

Această ofertă include reducerea suplimentară de 10% de care beneficiezi doar dacă plătești până în 15 august 2020. Ulterior prețurile vor fi mai mari!

Serviciile comandate Reducerea inclusă Avans la înscriere Plata lunară Total curs anual
Curs Anul 1 Începători, octombrie 2020 - iulie 2021 10% până în 15 august 2020 420 lei 420 lei x 1 luni 420 lei


Persoana de contact:

Asigură-te că adresa e-mail este corectă deoarece la ea îți vom trimite confirmarea comenzii și informații suplimentare despre cursuri.


Calitatea de cumpărător:


Informații facturare:

Prin acest formular acceptăm plăți doar din partea persoanelor cu adresa în România. Dacă ai adresa în altă țară te invităm să ne contactezi direct pentru a-ți comunica opțiunile de plată.


Confirmare

Prin acest formular acceptăm plăți doar din partea persoanelor juridice cu sediul în România. Dacă firma are sediul în altă țară te invităm să ne contactezi direct pentru a-ți comunica opțiunile de plată.


Confirmare


Pentru a continua este necesar să completezi toate informațiile de mai sus.

© 2004-2020 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România