Cursuri de Krav-Maga

Școala KRAV-MAGA Stability in Motion reprezintă calitate, tradiție și continuitate. Predăm Krav-Maga în Cluj-Napoca din 2003, exact în forma în care a fost concepută de către fondatorul ei, Imi Lichtenfeld. Îți oferim cea mai diversificată pregătire alături de László PETHŐ, primul instructor din România, având centura neagră și peste 16 ani de experiență în Krav-Maga.

Krav-Maga a fost dezvoltat pentru a ajuta oamenii obișnuiți să supraviețuiască unui conflict cu unul sau mai mulți agresori - mai mari, mai puternici și mai rapizi. La cursurile de Krav-Maga înveți să identifici toate tipurile de agresiune, indiferent că sunt fizice sau emoționale. În scurt timp vei face față cu succes agresiunilor din toate domeniile vieții tale: amenințări verbale, hărțuiri, umiliri, constrângeri de orice fel, atacuri fizice etc.

Ai nevoie de aceste cursuri deoarece la diferite niveluri fizice și emoționale ești agresat de zeci și sute de ori în fiecare zi. În cursurile pe care le predăm este vorba de mult mai mult decât despre tehnici de autoapărare. Te ajutăm să conștientizezi și să abordezi mai eficient agresiunile din viața ta publică, profesională sau personală. Înveți cât de mult contează schimbarea de perspectivă și cunoasterea unor posibilități de acțiune.

Participarea la cursurile noastre este o investiție în TINE, în dezvoltarea ta personală, care iți va îmbunătăți tot restul vieții. Este foarte bine că ești o persoană pacifistă, care își dorește să evite conflictele, însă alege să fi în control dacă se întâmplă ceva rău. Alege programele noastre de pregătire prezentate în continuare. Fii pregătit! Alege siguranța!

Cursuri Anuale

Cursuri Anuale

Cursurile anuale sunt cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga. Cursurile sunt împărțite pe 3 ani de studiu, cu câte un weekend de pregătire lunar. Însumează peste 600 ore de pregătire intensivă și predare asistată. La finalul celor 3 ani vei cunoaște bine toate tehnicile din Krav-Maga, vei fi foarte eficient în orice confruntare și vei avea experiență practică în predarea Krav-Maga.

Predăm Krav-Maga ca artă marțială, în kimono, cu centuri colorate, exact în forma originală creată de Imi Lichtenfeld. Punem accentul pe dezvoltarea personală și căutăm perfecțiunea în executarea tehnicilor. Oferim centuri colorate și diploma de instructor. Pentru persoane de ambele sexe, de minim 16 ani, indiferent de condiția fizică sau de experiența anterioară.

Cursuri Intensive

Cursuri Intensive

Cursurile intensive îți permit să înveți într-o perioadă scurtă de timp cele mai importante principii și tehnici din Krav-Maga. Vei învăța inclusiv tehnici avansate, care se predau doar după câțiva ani de cursuri săptămânale. Cel mai important câștig al tău îl va reprezenta noua înțelegere și atitudine față de agresiuni. Îți vor crește în mod real șansele de a supraviețui oricărei agresiuni fizice sau psihice din viața ta.

Organizăm cursurile intensive ocazional, pentru adulți și copii de ambele sexe, indiferent de condiția fizică. Durează câteva ore și câteva zile și au o tematică specifică, abordând aspecte variate ale autoapărării. Pentru a afla la timp despre noile cursuri pe care le organizăm îți recomandăm să te abonezi la noutățile prin e-mail sau sa dai Like paginii noastre pe Facebook.

Cursuri pentru Firme

Cursuri pentru Firme

Reprezinți o firmă, instituție sau asociație și dorești să le oferi angajaților un curs interactiv, interesant și provocator? Administrezi o sală de sport sau organizezi evenimente sportive și vrei să îți diversifici oferta de cursuri?

Organizăm evenimente noi, cu tematici personalizate, cu durate variind de la câteva ore la câteva zile, ocazionale sau periodice, în oricare localitate din România sau străinătate. Pentru persoane de orice vârstă și sex, indiferent de condiția fizică, începători sau avansați în Krav-Maga. Pentru grupuri mici sau foarte mari. Acoperim toate aspectele autoapărării, de la prevenție la aplicarea tehnicilor eficiente din Krav-Maga.

Cursuri Personalizate

Cursuri Personalizate

Înveți de la un instructor personal exact ce ai nevoie, într-un ritm adaptat capacităților tale de asimilare și evoluție. Găsești soluții pentru agresiunile fizice sau emoționale din viața ta, trecute sau prezente. Te recuperezi mai repede după accidentări sau afecțiuni scheleto-musculare. Înveți Krav-Maga și te antrenezi împreună cu grupul tău de prieteni.

Cursurile particulare durează de obicei 1,5-3 ore și sunt programate în funcție de solicitările clientului, în principiu în Cluj-Napoca. Pentru adulți și copii de orice vârstă și sex, indiferent de condiția fizică, începători sau avansați în Krav-Maga, persoane individuale, familii sau grupuri mici. Acoperim toate aspectele autoapărării, de la prevenție la aplicarea tehnicilor eficiente din Krav-Maga.

Cursuri Săptămânale

Cursuri Săptămânale

Pentru adulți și copii de ambele sexe, între 7-70 ani, indiferent de condiția fizică. Predăm Krav-Maga atât ca artă marțială (în kimono, cu centuri colorate, cu accent pe perfecțiune) cât și ca supraviețuire (în îmbrăcăminte și încălțăminte, cu accent pe eficiență maximă într-un conflict).

Momentan NU organizăm cursuri săptămânale pentru persoane noi. Te invităm să alegi un alt curs din oferta noastră. De asemenea, îți recomandăm să te abonezi la noutățile prin e-mail și să dai Like paginii noastre pe Facebook pentru a te putea informa când lansăm următorul curs.

Următoarele Cursuri Anuale

Cursurile anuale sunt cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga.

Centura Portocalie

12.10.2019 - 05.07.2020

Anul 1 Începători

140 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend, câte unul în fiecare lună.

Vei putea supraviețui în peste 90% din agresiunile îndreptate asupra ta. Vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Vei avea mult mai multă încredere în tine, în capacitatea ta de a te apăra și de a-i ajuta pe cei dragi ție.

Detalii și înscriere
Centura Albastră

19.10.2019 - 12.07.2020

Anul 2 Intermediari

182 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend și 6 zile de practică de predare.

Vei stăpâni cele mai importante principii și tehnici de autoapărare din Krav-Maga. Vei ști să te aperi de atacurile cu mâinile și picioarele, de cele cu bastonul și cuțitul cât și de amenințările cu pistolul. Practic, acesta este nivelul la care vei înțelege cu adevărat frumusețea Krav-Maga și legăturile dintre tehnici. Ve învăța tehnica predării și conducerii unui antrenament și vei acumula o bogată experiență de predare. Ca instructor asistent vei putea iniția propriile tale grupe de predare pentru adulți sau copii.

Detalii și înscriere
Centura Neagră

26.10.2019 - 19.07.2020

Anul 3 Avansați

280 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend și 20 zile de practică de predare.

Vei stăpâni toate principiile și tehnicile din Krav-Maga, inclusiv cele militare. Capacitățile tale îți vor permite să faci față cu succes oricărui tip de agresiune. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Ve aprofunda tehnica predării și conducerii unui antrenament și vei acumula o vastă experiență de predare. Ca instructor vei putea iniția propria ta școală de Krav-Maga, cu grupe de predare pentru adulți sau copii. Vei putea acorda centuri elevilor tăi până la culoarea albastră, inclusiv.

Detalii și înscriere

Abonează-te la noutăți

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2004-2019 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România