Articole

O artă marțială nu este doar despre tehnică - este în primul rând este despre EDUCAȚIE, despre formarea caracterului. Doar puțini știu că cea mai prețioasă armă a unui samurai nu era sabia lui ci caracterul lui. Noi nu te pregătim doar pentru supraviețuirea agresiunilor fizice - noi te pregătim pentru VIAȚĂ.

Prin articolele postate îți prezentăm atât informații despre Krav-Maga și supraviețuirea agresiunilor cât și alte aspecte care te ajută să devii o personă mai frumoasă și mai echilibrată, cu rezultate mai bune în toate aspectele vieții tale. Articolele scrise de László PETHŐ reflectă atât experiența lui în mai multe arte mațiale, cu instructori foarte valoroși cât și experiența a multor ani de lucru cu oamenii de toate vârstele, de studiu și aplicare a terapiilor alternative de vindecare și a principiilor de inteligență emoțională etc. Ele sunt o hrană pentru minte, inimă și suflet!

Pentru a afla când publicăm următorul articol îți recomandăm să te abonezi la noutățile prin e-mail și să dai Like paginii noastre pe Facebook.

 
 
 

© 2004-2024 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România