Obiectivele și Valorile Krav-Maga Stability in Motion

O artă marțială nu este doar despre tehnică - în primul rând este despre EDUCAȚIE, despre formarea caracterului. În cadrul școlii noastre KRAV-MAGA Stability in Motion noi nu ne pregătim doar pentru supraviețuirea conflictelor fizice - noi ne pregătim pentru VIAȚĂ. Misiunea, obiectivele și valorile caracterizează intențiile și acțiunile noastre, atât ca școală cât și ca persoane afiliate acesteia. Ele ne definesc și ne diferențiază de alte școli și alți practicanți de Krav-Maga.

MISIUNEA noastră

Ajutăm oamenii să își crească încrederea în sine, să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și să ia decizii optime în situații critice.

OBIECTIVELE noastre

  • Promovarea valorilor umane universale care contribuie la dezvoltarea unei societăți armonioase.
  • Sprijinirea dezvoltării individuale fizice, mentale și emoționale, pentru o viață echilibrată și fericită.
  • Înțelegerea agresiunilor, pentru cunoașterea personală și comunicare interpersonală eficientă.
  • Formarea abilităților practice de autoapărare care să faciliteze exprimarea liberă și în siguranță.
  • Dezvoltarea școlii pe baza susținerii reciproce, prin valori frumoase și oameni onești.

VALORILE noastre

Aceste valori ne definesc atât ca indivizi cât și ca școală (Krav-Maga Stability in Motion). Ele reflectă atitudinea noastră atât față de noi înșine cât și față de toți cei din jurul nostru. Sunt valori care fac parte din ființa noastră și pe care le urmăm în toate acțiunile noastre, indiferent dacă acestea sunt sau nu văzute și recunoscute de alte persoane. Sunt valori care ne definesc ca OAMENI și care transcend orice discriminare de sex, vârstă, rasă, religie, naționalitate, apartenență socială, interese de grup etc.

INTEGRITATE

Avem curajul de a ne exprima autentic în viața personală și profesională. Comunicăm sincer, simplu, direct, la timp și transparent. Ne respectăm valorile și angajamentele. Ne asumăm responsabilitatea acțiunilor noastre. Urmăm și promovăm valorile originale ale Krav-Maga.

RESPECT

Ne respectăm în primul rând pe noi înșine. Avem un profund respect pentru Krav-Maga, școală, instructori, colegi, elevi și toți ceilalți oameni. Acceptăm diversitatea de idei, opinii și experiențe atât timp cât sunt completate de valori și acțiuni care contribuie la binele umanității.

EFICIENȚĂ

Practicăm doar principii și tehnici simple și eficiente, care pot fi aplicate cu succes în confruntări reale de către persoane obișnuite. Înțelegem perfect cum funcționează Krav-Maga și îl predăm logic și variat. Ne adaptăm continuu particularităților situațiilor și persoanelor implicate.

AUTODEPĂȘIRE

Suntem modești și acceptăm că suntem într-un proces continuu de învățare și dezvoltare. Ne acceptăm fricile și limitările, dar lucrăm permanent să le depășim. Învățăm din greșeli și ne adaptăm noilor provocări. Pășim cu curiozitate și curaj spre următoarea cea mai bună variantă a noastră.

ECHILIBRU

Ne dezvoltăm corpul prin mișcare pentru a ne bucura de sănătate, energie și relaxare. Ne antrenăm mintea pentru a fi cu adevărat puternici. Suntem echilibrați emoțional și încrezători în forțele proprii. Combinăm stabilitatea cu mișcarea, pentru o viață împlinitoare și dinamică.

DISCIPLINĂ

Suntem conștienți că orice realizare personală sau profesională necesită autocontrol și perseverență. Suntem determinați să depășim orice obstacol, focusându-ne pe rezultate. Ne antrenăm cu seriozitate, responsabilitate și implicare. Avem răbdare cu noi și cu ceilalți. Suntem punctuali.

EDUCAȚIE

Ne implicăm cu profesionalism în dezvoltarea unor oameni mai buni, mai performanți, mai încrezători și mai fericiți în viața lor personală și profesională. Ajutăm la depășirea limitelor personale printr-o varietate bogată de abordări inovative. Suntem noi înșine modele de urmat.

COLABORARE

Creștem împreună și ne sprijinim reciproc: instructori, colegi și elevi. Suntem prietenoși și loiali tuturor partenerilor noștri. Ne bucurăm de diversitatea de abordări bazată pe valori comune. Contribuim cu resursele disponibile la dezvoltarea școlii și la răspândirea Krav-Maga.

OCROTIRE

Suntem războinici care luptăm doar pentru binele suprem al nostru și al semenilor noștri, fără să discriminăm. Acționăm ferm doar atunci când abordările pașnice au eșuat. Considerăm că este datoria noastră să fim pregătiți să apărăm umanitatea și valorile universale ale acesteia.


Sperăm că ești deja sau îți dorești să devii persoana cu astfel de valori frumoase. Te invităm să ni te alături pentru a crea împreună o societate tot mai armonioasă!

Următoarele Cursuri Anuale

Cursurile anuale sunt cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga.

Centura Portocalie

12.10.2019 - 05.07.2020

Anul 1 Începători

140 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend, câte unul în fiecare lună.

Vei putea supraviețui în peste 90% din agresiunile îndreptate asupra ta. Vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Vei avea mult mai multă încredere în tine, în capacitatea ta de a te apăra și de a-i ajuta pe cei dragi ție.

Detalii și înscriere
Centura Albastră

19.10.2019 - 12.07.2020

Anul 2 Intermediari

182 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend și 6 zile de practică de predare.

Vei stăpâni cele mai importante principii și tehnici de autoapărare din Krav-Maga. Vei ști să te aperi de atacurile cu mâinile și picioarele, de cele cu bastonul și cuțitul cât și de amenințările cu pistolul. Practic, acesta este nivelul la care vei înțelege cu adevărat frumusețea Krav-Maga și legăturile dintre tehnici. Ve învăța tehnica predării și conducerii unui antrenament și vei acumula o bogată experiență de predare. Ca instructor asistent vei putea iniția propriile tale grupe de predare pentru adulți sau copii.

Detalii și înscriere
Centura Neagră

26.10.2019 - 19.07.2020

Anul 3 Avansați

280 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend și 20 zile de practică de predare.

Vei stăpâni toate principiile și tehnicile din Krav-Maga, inclusiv cele militare. Capacitățile tale îți vor permite să faci față cu succes oricărui tip de agresiune. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Ve aprofunda tehnica predării și conducerii unui antrenament și vei acumula o vastă experiență de predare. Ca instructor vei putea iniția propria ta școală de Krav-Maga, cu grupe de predare pentru adulți sau copii. Vei putea acorda centuri elevilor tăi până la culoarea albastră, inclusiv.

Detalii și înscriere

Abonează-te la noutăți

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2004-2019 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România