Instructori

Școala KRAV-MAGA Stability in Motion reprezintă calitate, tradiție și continuitate.

Predăm Krav-Maga în Cluj-Napoca din 2003 exact în forma în care a fost concepută de către fondatorul ei, Imi Lichtenfeld.

László Pethő

Este primul instructor de Krav-Maga din România, din 2004. A fondat școala KRAV-MAGA Stability in Motion în decembrie 2012, la Cluj-Napoca. I-a inițiat pe toți ceilalți instructori de Krav-Maga din Cluj-Napoca.

Citește despre László

Onn Chen

A deschis prima școală de Krav-Maga din România, în ianuarie 2003, la Cluj-Napoca. L-a format ca instructor pe László Pethő. Susține continuu activitatea școlii noastre prin sfaturi și cursuri intensive.

Citește despre Onn

Yaron Lichtenstein

Este unul dintre cei 10 elevi direcți ai lui Imi Lichtenfeld. A fondat școala Bukan de Krav-Maga în 1982, în Israel. I-a instruit și le-a dat centura neagră lui Onn Chen în 1995 și lui László Pethő în 2012.

Citește despre Yaron

Imi Lichtenfeld

A creat KRAV-MAGA, ca artă marțială israeliană de autoapărare, în 1971. Calitățile fizice extraordinare, experiența în luptă și viziunea i-au permis să creeze cel mai eficient sistem de autoapărare.

Citește despre Imi

Următoarele Cursuri Anuale

Cursurile anuale sunt cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga.

Centura Portocalie

12.10.2019 - 05.07.2020

Anul 1 Începători

140 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend, câte unul în fiecare lună.

Vei putea supraviețui în peste 90% din agresiunile îndreptate asupra ta. Vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Vei avea mult mai multă încredere în tine, în capacitatea ta de a te apăra și de a-i ajuta pe cei dragi ție.

Detalii și înscriere
Centura Albastră

19.10.2019 - 12.07.2020

Anul 2 Intermediari

182 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend și 6 zile de practică de predare.

Vei stăpâni cele mai importante principii și tehnici de autoapărare din Krav-Maga. Vei ști să te aperi de atacurile cu mâinile și picioarele, de cele cu bastonul și cuțitul cât și de amenințările cu pistolul. Practic, acesta este nivelul la care vei înțelege cu adevărat frumusețea Krav-Maga și legăturile dintre tehnici. Ve învăța tehnica predării și conducerii unui antrenament și vei acumula o bogată experiență de predare. Ca instructor asistent vei putea iniția propriile tale grupe de predare pentru adulți sau copii.

Detalii și înscriere
Centura Neagră

26.10.2019 - 19.07.2020

Anul 3 Avansați

280 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend și 20 zile de practică de predare.

Vei stăpâni toate principiile și tehnicile din Krav-Maga, inclusiv cele militare. Capacitățile tale îți vor permite să faci față cu succes oricărui tip de agresiune. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Ve aprofunda tehnica predării și conducerii unui antrenament și vei acumula o vastă experiență de predare. Ca instructor vei putea iniția propria ta școală de Krav-Maga, cu grupe de predare pentru adulți sau copii. Vei putea acorda centuri elevilor tăi până la culoarea albastră, inclusiv.

Detalii și înscriere

Abonează-te la noutăți

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2004-2019 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România