Instructori

Școala KRAV-MAGA Stability in Motion reprezintă calitate, tradiție și continuitate.

Predăm Krav-Maga în Cluj-Napoca din 2003, ca artă marțială, pe baza principiilor stabilite de către fondatorul ei Imi Lichtenfeld.

Instructor Fondator Școală

László Pethő

Este primul instructor de Krav-Maga din România, din 2004. A fondat școala KRAV-MAGA Stability in Motion în 2012, la Cluj-Napoca. Deține centura neagră și o bogată experiență practică și de predare. Activează și ca terapeut și mentor.

Citește despre László

Instructori Parteneri

Robert Demeter

S-a format ca instructor la Cluj-Napoca, începând din 2017. Deține centura neagră și o bogată experiență în predare. Este instructor de fitness și culturism. Predă cursuri de weekend și săptămânale în Cluj-Napoca.

Citește despre Robert

Descendența Formării ca Instructor

Imi Lichtenfeld

A creat KRAV-MAGA, ca artă marțială israeliană de supraviețuire, în 1971. Calitățile fizice extraordinare, experiența în luptă și viziunea i-au permis să creeze cel mai eficient sistem de supraviețuire.

Citește despre Imi

Yaron Lichtenstein

Este unul dintre cei 10 elevi direcți ai lui Imi Lichtenfeld. A fondat școala Bukan de Krav-Maga în 1982, în Israel. I-a instruit și le-a dat centura neagră lui Onn Chen în 1995 și lui László Pethő în 2012.

Citește despre Yaron

Onn Chen

A deschis prima școală de Krav-Maga din România, în 2003, la Cluj-Napoca. L-a format ca instructor pe László Pethő. Susține continuu activitatea școlii noastre prin sfaturi și cursuri intensive.

Citește despre Onn

Abonează-te la noutăți

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și supraviețuirea agresiunilor. Nu trimitem spam.

© 2004-2024 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România