Școala KRAV-MAGA Stability in Motion

KRAV-MAGA Stability in Motion

Misiunea noastră

Ajutăm oamenii să își depășească limitele, să își crească încrederea în sine, să comunice mai eficient și să ia decizii optime în situații critice.

Îmbinând pregătirea fizică, mentală și emoțională ajutăm oamenii obișnuiți (bărbați și femei, adulți și copii) să se apere eficient de agresiuni și să își dezvolte armonios personalitatea. Predăm Krav-Maga ca artă marțială, pe baza principiilor stabilite de Imi Lichtenfeld, promovând autocunoașterea, autocontrolul și principiile morale frumoase.

Obiectivele și Valorile noastre  

Avantaje

Avantejele școlii KRAV-MAGA Stability in Motion față de alte școli din România și din lume:

Simbol

În prezent, școala noastră - KRAV-MAGA Stability in Motion - este singura din lume care folosește simbolul triunghi încadrat de un cerc și sintagma stabilitate în mișcare așa cum au fost concepute de către Imi Lichtenfeld.

Înțelegerea celor două noțiuni (stabilitate și mișcare) și a modalității de combinare a acestora reprezintă cheia eficienței Krav-Maga.

Fondator

Școala KRAV-MAGA Stability in Motion a fost înființată de către László PETHŐ în 12 decembrie 2012. La data respectivă, László avea centura neagră, 10 ani de practică și 8 ani de predare a Krav-Maga.

László a creat un cadru mai flexibil și mai eficient de instruire, păstrând în același timp principiile și tehnicile dezvoltate de către Imi Lichtenfeld.

”Tradiția nu este venerarea cenușii, ci păstrarea focului.” Gustav Mahler

Citește în continuare  

Instructori

Școala noastră oferă o pregătire de calitate tuturor cursanților. Pentru aceasta, acceptăm în rândul nostru doar instructori foarte bine pregătiți. Procesul de formare și selecție a instructorilor durează mai mulți ani, timp în care aceștia ajung să stăpânească foarte bine atât Krav-Maga cât și metodologia de predare corectă și în siguranță.

Principii și Tehnici

În Krav-Maga sunt aproape 500 de tehnici simple și complexe, care acoperă aproape toate variabilele cu care ne-am putea confrunta în viața noastră: agresiuni (unul sau mai mulți agresori, cu sau fără arme, care ne imobilizează sau ne rănesc etc.), situații (amenințări ușoare sau grave, la distanță mică sau în contact cu agresorul, în picioare sau la sol, răspundem cu corpul sau cu arme etc.) și abordări (de la ușor - prevenție, la foarte dur - neutralizarea completă). Predăm tehnicile și principiile create de către fondatorul Krav-Maga, Imi Lichtenfeld.

Citește în continuare  

Echipament

Păstrând tradiția creată de Imi Lichtenfeld, în majoritatea timpului ne antrenăm într-o sală de sport, în kimonouri albe și desculți. Predăm și cursuri intensive în îmbrăcăminte obișnuită și încălțați, în locații diverse, pentru a testa tehnicile în condiții cât mai apropiate de realitate.

În timpul antrenamentelor folosim diferite obiecte care ne ajută să exersăm tehnicile cu viteze și intensități mai mari, ne aduc mai aproape de realitate sau ne protejează de accidentări: saltele, perne de antrenament, cuțite, bastoane, pistoale, căști etc.

Centuri și Instructori

În Krav-Maga folosim (doar la kimono) următoarele centuri: galbenă, portocalie, verde, albastră, maro și neagră. Centurile colorate și examenele sunt modalități de evidențiere a progreselor înregistrate de către cursanți. Nivelurile de instructor sunt concepute să reflecte experiența și eficiența instructorilor în procesul de predare.

Citește în continuare  

Abonează-te la noutăți

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și supraviețuirea agresiunilor. Nu trimitem spam.

© 2004-2024 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România