Școala KRAV-MAGA Stability in Motion

KRAV-MAGA Stability in Motion

Misiunea noastră

Ajutăm oamenii să își crească încrederea în sine, să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și să ia decizii optime în situații critice.

Îi învățăm pe oamenii obișnuiți (bărbați și femei, adulți și copii) să să devină mai puternici și se apere eficient de orice agresiune, indiferent de condiția lor fizică sau de timpul disponibil pentru antrenamente. Îmbinând pregătirea fizică cu dezvoltarea personalității, facilităm schimbări pozitive de atitudine utile pentru tot restul vieții. Predăm Krav-Maga în forma originală creată de Imi Lichtenfeld.

O artă marțială nu este doar despre tehnică - în primul rând este despre EDUCAȚIE, despre formarea caracterului. Doar puțini știu că cea mai prețioasă armă a unui samurai nu era sabia lui ci caracterul lui. Noi nu te pregătim doar pentru supraviețuirea conflictelor fizice - noi te pregătim pentru VIAȚĂ.

 

Avantaje

Avantejele școlii KRAV-MAGA Stability in Motion față de alte școli din România și din lume:

Simbol

În prezent, școala noastră - KRAV-MAGA Stability in Motion - este singura din lume care folosește simbolul triunghi încadrat de un cerc și sintagma stabilitate în mișcare așa cum au fost concepute de către Imi Lichtenfeld.

Înțelegerea celor două noțiuni (stabilitate și mișcare) și a modalității de combinare a acestora reprezintă cheia eficienței Krav-Maga.

Fondator

Școala KRAV-MAGA Stability in Motion a fost înființată de către László PETHŐ în 12 decembrie 2012. La data respectivă, László avea centura neagră, 10 ani de practică și 8 ani de predare a Krav-Maga.

László a dorit să creeze un cadru mai flexibil și mai eficient de instruire, păstrând în același timp nealterale principiile și tehnicile dezvoltate de către Imi Lichtenfeld.

Citește în continuare  

Instructori

Școala noastră oferă o pregătire de calitate tuturor cursanților. Pentru aceasta, acceptăm în rândul nostru doar instructori foarte bine pregătiți. Procesul de formare și selecție a instructorilor durează mai mulți ani, timp în care aceștia ajung să stăpânească foarte bine atât Krav-Maga cât și metodologia de predare corectă și în siguranță.

Principii și Tehnici

În Krav-Maga, pentru fiecare amenințare există mai multe variante de apărare, de atac sau de acțiuni combinate. Predăm apărări la toate agresiunile posibile: lovituri cu mânile și picioarele, prize pe corp și haine, strangulări și îmbrățișări, atacuri cu arme albe și de foc etc. Abordăm toate situațiile posibile: unul sau mai mulți atacatori, în spații deschise sau închise, în picioare sau la sol, la distanță mică sau în contact cu atacatorul etc. Școala noastră predă neschimbate tehnicile și principiile create de către fondatorul Krav-Maga, Imi Lichtenfeld.

Citește în continuare  

Echipament

Păstrând tradiția creată de Imi Lichtenfeld, în majoritatea timpului ne antrenăm într-o sală de sport, în kimonouri albe și desculți. Ținem și cursuri în îmbrăcăminte obișnuită și încălțați, în locații diverse, pentru a testa tehnicile în condiții cât mai apropiate de realitate.

În timpul antrenamentelor folosim diferite obiecte care ne ajută să exersăm tehnicile cu viteze și intensități mai mari, ne aduc mai aproape de realitate sau ne protejează de accidentări: saltele, perne de antrenament, cuțite, bastoane, pistoale, căști etc.

Centuri și Examene

În Krav-Maga folosim (doar la kimono) următoarele centuri: galbenă, portocalie, verde, albastră, maro și neagră. Centurile colorate și examenele sunt modalități de evidențiere a progreselor înregistrate de către cursanți.

Citește în continuare  

Următoarele Cursuri Anuale

Cursurile anuale sunt cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga.

Centura Portocalie

12.10.2019 - 05.07.2020

Anul 1 Începători

140 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend, câte unul în fiecare lună.

Vei putea supraviețui în peste 90% din agresiunile îndreptate asupra ta. Vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Vei avea mult mai multă încredere în tine, în capacitatea ta de a te apăra și de a-i ajuta pe cei dragi ție.

Detalii și înscriere
Centura Albastră

19.10.2019 - 12.07.2020

Anul 2 Intermediari

182 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend și 6 zile de practică de predare.

Vei stăpâni cele mai importante principii și tehnici de autoapărare din Krav-Maga. Vei ști să te aperi de atacurile cu mâinile și picioarele, de cele cu bastonul și cuțitul cât și de amenințările cu pistolul. Practic, acesta este nivelul la care vei înțelege cu adevărat frumusețea Krav-Maga și legăturile dintre tehnici. Ve învăța tehnica predării și conducerii unui antrenament și vei acumula o bogată experiență de predare. Ca instructor asistent vei putea iniția propriile tale grupe de predare pentru adulți sau copii.

Detalii și înscriere
Centura Neagră

26.10.2019 - 19.07.2020

Anul 3 Avansați

280 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend și 20 zile de practică de predare.

Vei stăpâni toate principiile și tehnicile din Krav-Maga, inclusiv cele militare. Capacitățile tale îți vor permite să faci față cu succes oricărui tip de agresiune. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Ve aprofunda tehnica predării și conducerii unui antrenament și vei acumula o vastă experiență de predare. Ca instructor vei putea iniția propria ta școală de Krav-Maga, cu grupe de predare pentru adulți sau copii. Vei putea acorda centuri elevilor tăi până la culoarea albastră, inclusiv.

Detalii și înscriere

Abonează-te la noutăți

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2004-2019 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România