Curs Anul 1 Începători

Curs Anul 1 Începători
 • Perioada: octombrie 2019 - iulie 2020
 • Locația: Cluj-Napoca
 • Instructor: László Pethő, centura neagră, 16 ani de experiență în Krav-Maga
 • Diplome: centura galbenă în luna februarie | centura portocalie în luna iulie.
 • Ce învăț în Anul 1?

  Înveţi să te aperi eficient de peste 90% din agresiunile cu care te-ai putea confrunta. Vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Pe acestea se clădesc toate tehnicile de la centurile superioare, astfel încât trebuie cunoscute foarte bine. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Vei avea mult mai multă încredere în tine, în capacitatea ta de a te apăra şi de a-i ajuta pe cei dragi ţie.

  La mijlocul cursului vei primi centura galbenă iar la absolvirea lui vei primi centura portocalie.

  Curs Anul 1 Începători

  Ulterior te vei putea înscrie în anul 2 pentru a obține centura albastră și diploma de instructor. În doar 3 ani de cursuri vei obține centura neagră și vei avea o experiență bogată în predare.

 • Îți oferim

  • Cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga. Cursurile sunt împărţite pe 3 ani de studiu, cu câte un weekend de pregătire lunar. În total însumează peste 500 ore de pregătire intensivă și predare asistată. La finalul celor 3 ani vei cunoaște bine toate tehnicile din Krav-Maga, vei fi foarte eficient în orice confruntare şi vei avea o bogată experiență practică în predarea Krav-Maga.
  • Krav-Maga ca artă marțială, în kimono, cu centuri colorate, în forma originală creată de Imi Lichtenfeld. Punem accentul pe dezvoltarea personală şi căutăm perfecţiunea în executarea tehnicilor. Oferim centuri colorate şi diploma de instructor. Pentru persoane de ambele sexe, de minim 16 ani, indiferent de condiția fizică sau de experiența anterioară.
  • Mediu de instruire complex, cu participanți având vârste între 16-60 ani și experiențe de viață foarte diferite. Vei exersa tehnicile de autoapărare cu toți colegii tăi, ceea ce îți va oferi o experiență bogată și eficiență în aplicarea lor în condiții reale, cu persoane necunoscute. Totuși, deoarece vei avea aceeași colegi timp ce cel puțin un an vei reuși să îi cunoști suficient de bine încât să te simți confortabil să te antrenezi împreună cu ei.
  • Tehnici eficiente de autoapărare pentru toate agresiunile posibile: unul sau mai mulți atacatori, în spații deschise sau închise, în picioare sau la sol, la distanță mică sau în contact cu atacatorul. Vei ști ce să faci dacă ești: lovit cu mâinile sau cu picioarele; împins, tras de haine sau de păr; ținut de una sau de ambele mâini; strangulat, îmbrățișat, imobilizat la sol; atacat cu bastonul, cuțitul și alte obiecte; amenințat cu pistolul și cu alte arme de foc; atacat simultan de mai multe persoane etc.
  • Dezvoltare fizică și emoțională. Vei avea mai multă încredere în tine după ce realizezi că există modalități realiste de a face față mai multor agresori, mai mari și mai puternici. Îți vei dezvolta forța, mobilitatea, viteza de reacție și coordonarea. Îți vei cunoaște mai bine corpul. Vei avea mai multă energie; o atitudine, o dispozitie și o stare de sănătate mai bună.
  • Formare ca instructor de Krav-Maga. Din anul doi de pregătire înveți să conduci antrenamentele şi să predai tehnicile din Krav-Maga. Vei preda imediat după ce primeşti centura verde, grupelor formate de tine sau în cadrul cursurilor organizate de școala noastră. La finalul programului de pregătire vei deține o bogată experiență de predare și vei putea să îți deschizi școala ta de Krav-Maga oriunde în lume!
  • Afiliere la școala Krav-Maga Stability in Motion. În 3 ani de pregătire poţi obţine centura neagră şi diploma de instructor. Ca instructor afiliat școlii noastre vei putea susține examene cu elevii tăi și le vei putea da centuri colorate. În plus, în școala noastră promovăm colaborarea între instructori, bazată pe principii etice frumoase, ceea ce îți va oferi un cadru de lucru și de dezvoltare armonios și plăcut.

  Te invităm să citeşti impresiile participanţilor de la cursurile noastre anterioare.

 • Cine predă?

  Instructor László Pethő

  Instructorul László PETHŐ are o experiență peste 16 ani de învătare și predare în Krav-Maga și peste 31 ani de experiență în practicarea diverselor arte marţiale (Shotokan, Kyokushin, Wushu, Aikido, Judo și Systema). Este primul instructor de Krav-Maga din România, din 2004. Este singurul instructor de Krav-Maga din România certificat de institutul de sport Wingate din Israel, în 2011. Deține prima centură neagră acordată unui instructor de Krav-Maga din România de către Marele Maestru Yaron Lichtenstein, din 2012. Este Formator și Consilier pentru Dezvoltare Personală acreditat de ANC (CNFPA). Este Terapeut Avansat Bowen și Terapeut Reiki, din 2012. Predă AcroYoga, din 2016.

 • Eu pot participa?

  Acest curs este pentru tine dacă:

  • ai minim 16 ani, indiferent de sex. Avem frecvent cursanţi peste 40-50 ani.
  • ești începător sau ai deja cunoștințe de Krav-Maga sau alte arte marţiale;
  • vrei să îți dezvolți corpul: forța, rezistența, mobilitatea, viteza de reacție;
  • vrei să îți dezvolți personalitatea: încrederea, autocontrolul, disciplina;
  • nu vrei să depinzi de noroc sau de bunăvoința altora dacă ești agresat;
  • vrei să te poți apăra eficient de agresori mai mari și mai puternici;
  • dorești să devii instructor de Krav-Maga și să predai cursurile tale.

  Avem mulți cursanți peste 40 ani, așa că poți participa indiferent de vârsta ta. Nu are importanță care este condiția ta fizică actuală și nici dacă ai mai practicat sau nu alte sporturi sau arte marţiale. Vii la cursuri ca să te dezvolți și să îți formezi capacitățile necesare.

  Cursurile sunt solicitante fizic și fiecare participant va avea parte de provocările lui, indiferent de nivelul de pregătire fizică cu care vine la curs. Totuși, am conceput programul de pregătire astfel încât toți cursanții să facă față, înclusiv cei care nu au mai facut sport niciodată în viața lor.

 • Care este locația?

  Cursul se desfăşoară în Cluj-Napoca. Ne vom antrena într-o sală de sport modernă. Adresa exactă îţi va fi comunicată după înscriere.

 • Care este programul?

  Cursul anual însumează 140 ore de pregătire, echivalând 1,5 ani de cursuri săptămânale.

  Cele 10 cursuri de weekend sunt programate în weekend-uri fără sărbători, după cum este detaliat în continuare. Încep la ora 10 și se încheie la ora 17, atât sâmbătă cât și duminică. Prezența este obligatorie la toate cursurile.

  Planificarea exactă a cursurilor va fi disponbilă începând cu luna iunie 2019.

 • Cum sunt organizate cursurile?

  Cursurile sunt grupate într-un singur weekend în fiecare lună, astfel încât să poți participa indiferent de orașul în care locuiești. Cursanții noştri care locuiesc în judeţele Brașov, București, Cluj, Dolj, Harghita, Olt, Sibiu, Suceava, Timiş, Alba au demonstrat că este posibil.

  Începi fiecare curs de weekend cu exersarea tehnicilor predate în weekend-ul anterior. Apoi înveți tehnici și principii noi - foarte multe în fiecare weekend. Programa este concepută astfel încât să exersezi fiecare tehnică în cel puțin 3 weekend-uri, pentru a ajunge să o stăpânești suficient de bine. Nu primești o centură doar pentru că te prezinți la curs ci pentru că o meriți cu adevărat.

  În weekend-urile 1-4 înveți materia pentru centura galbenă. În al 5-lea weekend repeți toate tehnicile în moduri noi, mai dinamic și dai examenul pentru centura galbenă. În mod similar, pentru centura portocalie înveți materia în weekend-urile 6-9, apoi repeți dinamic și dai examenul în weekend-ul 10.

  Este important să participi la toate cursurile pentru a primi explicațiile detaliate şi pentru a exersa suficient de mult și de variat. Absenţele de la cursurile 1-9 trebuie recuperate, însă recuperarea este o soluţie de compromis pe care trebuie să o eviţi cât mai mult. Dacă lipsești în weekend-ul cu examen sau în două weekend-uri cu predare pentru aceeași centură nu vei putea continua anul și nici nu vei primi centura respectivă.

 • De ce echipament am nevoie?

  Vei purta un kimono alb și vei fi desculț. Pernele de antrenament, palmarele și căștile de protecție le aducem noi.

  Curs Anul 1 Începători

 • Cât mă costă?

  Informații detaliate despre costul acestui curs vor fi disponbile începând cu luna iunie 2019.

  Vei beneficia de 10% REDUCERE de preț la toate cursurile intensive organizate de László în perioada cursului anual. Vor fi cursuri cu tematică specială, în care vei învăța tehnici mai avansate sau elemente care nu sunt predate la cursurile anuale. Înscrierea la aceste cursuri este opțională.

 • Vreau să aprofundez

  Dacă deții deja centura galbenă poți participa regulat sau ocazional la primele 5 cursuri. Dacă deții centura portocalie sau o centură superioară poți participa regulat sau ocazional la toate cursurile. Informații detaliate despre costurile implicate vor fi disponbile începând cu luna iunie 2019. Contactează instructorul din timp dacă te interesează.

 • Super, vreau să mă înscriu!

  O nouă serie de pregătie va începe în luna octombrie 2019.
  Te vei putea înscrie în noua serie începând cu luna iunie 2019.

  Pentru a fi notificat imediat ce lansăm următorul curs îți recomandăm:

  Până atunci, te invităm să alegi o altă variantă din oferta noastră de cursuri.

 
 
 

Abonează-te la noutăţi

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

© 2004-2019 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România