Următoarele cursuri

30 mar 2019 - 31 mar 2019

Curs de Autoapărare şi de Creştere a Încrederii în Sine

Trăim într-o societate în care suntem agresați și agresăm zilnic verbal, emoțional și energetic. Iar uneori ne confruntăm și cu agresiuni fizice. Multe agresiuni trec neobservate atunci când agresorii nu conștientizează implicațiile negative ale acțiunilor lor iar victimele le percep ca și comportamente sociale acceptabile. Inclusiv stresul la locul de muncă este rezultatul unei agresiuni neconștientizate asupra minții, emoțiilor și corpului, care ori sunt bombardate cu prea multe stimulente ori nu știu cum să proceseze eficient stimulentele primite. Îmbinăm perfect provocările cu joaca și testarea limitelor cu relaxarea. Procesul de învățare și evoluție a participanților se derulează fără efort. Participanții sunt ajutați să-și depășească limitele fizice, emoționale și psihice, în condiții de siguranță. Sunt stimulați toți receptorii de informație iar experiențele personale în condițiile limită se vor imprima automat în subconștientul participanților.

Informații și înscrieri

Krav-Maga Stability in Motion

Ne alegi deoarece...

în plus față de alte școli și instructori noi îți oferim:

Ultimele articole din Blog

 
 

Citește mai multe  ARTICOLE  

Abonează-te la noutăţi

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

Școala KRAV-MAGA Stability in Motion reprezintă calitate, tradiție și continuitate. Din 2003 predăm Krav-Maga în Cluj-Napoca exact în forma în care a fost concepută de către fondatorul ei, Imi Lichtenfeld. Îți oferim cea mai diversificată pregătire alături de László PETHŐ, primul instructor de Krav-Maga din România, având centura neagră și peste 16 ani de experiență în Krav-Maga.
 

Ce este Krav-Maga?

Ce este Krav-Maga?

Krav-Maga este arta marţială israeliană de autoapărare dezvoltată în 1971 în Israel de către Imi Lichtenfeld, pe baza tehnicilor și principiilor predate inițial în armata israeliană.

Krav-Maga promovează evitarea conflictelor, însă îți oferă uneltele necesare pentru a supraviețui situațiilor în care nu poți evita agresiunea fizică. A fost dezvoltat pentru a ajuta oamenii obișnuiți să supraviețuiască unui conflict cu unul sau mai mulți agresori - mai mari, mai puternici și mai rapizi.

Istoria Krav-Maga
Eficienţă şi siguranţă

Eficienţă şi siguranţă

Ești agresat emoțional zilnic, iar posibilitatea de a fi agresat fizic există chiar dacă o ignori. Alege să înveți care sunt modalitățile de auto-apărare în fiecare domeniu al vieții tale. Doar așa poți asigura siguranța ta și a celor dragi ție.

Krav-Maga îți permite să neutralizezi amenințările prin mișcări scurte, rapide și eficiente, orientate spre zonele sensibile ale agresorului. Te învață să eviți conflictele, dar în cazul în care nu ai de ales vei putea lupta eficient pentru a supraviețui violenței.

Principii şi tehnici
Încredere în sine

Încredere în sine

Poți învăța Krav-Maga indiferent de sexul, vârsta sau condiția ta fizică. Te dezvolți atât fizic cât și emoțional: devii mai încrezător în forțele proprii, scapi de frici și traume, îți creezi și îți menții o condiție fizică excelentă, reduci stresul zilnic etc.

În scurt timp vei face față cu succes agresiunilor din toate domeniile vieții tale: amenințări verbale, hărțuiri, umiliri, constrângeri, atacuri fizice etc. Înveți să rămâi calm și să reacționezi doar cât este necesar pentru a trece optim prin situațiile critice.

Şcoala Stability in Motion

Stai la curent cu activitatea noastră:
cursuri, evenimente, poze, articole etc.

  Krav-Maga pe Facebook

Ce spun cursanţii noştri?

 
 

Citește mai multe  IMPRESII  

© 2004-2019 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România