Următoarele Cursuri Intensive

Cursurile intensive îți permit să înveți într-o perioadă scurtă de timp cele mai importante principii și tehnici din Krav-Maga.

5 sep 2020 - 9 sep 2020

Supraviețuirea Agresiunilor - curs intensiv de Krav-Maga

Participă la cel mai eficient curs de autoapărare! Primul instructor de Krav-Maga din România te va învăţa în 5 zile să supraviețuiești mai multor agresori înarmați, prin tehnici simple şi realiste. Îți vor crește foarte mult încrederea în capacitățile proprii și determinarea de a acționa decisiv pentru siguranța ta. Vei putea aplica noile cunoștințe și deprinderi în toate ariile vieții tale. Vei ajunge să fii mai eficient în condiții de stres maxim, să iei deciziile potrivite în fracțiuni de secundă și să acționezi fără ezitare pentru siguranța ta și a celor dragi ție. Nu vom pune accentul pe violență ci pe calm, autocontrol și determinare. Suntem atât de convinși de eficiența metodologiei noastre încât îți oferim GARANȚIE 100%. Dacă la finalul cursului nu vei răspunde mai bine agresiunilor îți vom înapoia integral taxa plătită! Acest curs este ideal pentru tine, indiferent de vârsta, sexul, statura sau condiția ta fizică. Ia una dintre cele mai bune decizii din viața ta și înscrie-te acum la curs!

Informații și înscrieri

Următoarele Cursuri Anuale

Cursurile anuale sunt cel mai eficient, rapid și ieftin program de pregătire al unui practicant și instructor de Krav-Maga.

Centura Portocalie

10.10.2020 - 04.07.2021

Anul 1 Începători

140 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend, câte unul în fiecare lună.

Vei putea supraviețui în peste 90% din agresiunile îndreptate asupra ta. Vei stăpâni cea mai importantă parte din Krav-Maga: principiile și tehnicile de bază. Vei ști să lovești eficient cu mâinile și picioarele. Vei putea să te aperi cu succes de cele mai frecvente agresiuni din viața reală: lovituri cu pumnii, prize pe mâini, strangulări și îmbrățișări. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Vei avea mult mai multă încredere în tine, în capacitatea ta de a te apăra și de a-i ajuta pe cei dragi ție.

Detalii și înscriere
Centura Albastră

17.10.2020 - 11.07.2021

Anul 2 Intermediari

182 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend și 6 zile de practică de predare.

Vei stăpâni cele mai importante principii și tehnici de autoapărare din Krav-Maga. Vei ști să te aperi de atacurile cu mâinile și picioarele, de cele cu bastonul și cuțitul cât și de amenințările cu pistolul. Practic, acesta este nivelul la care vei înțelege cu adevărat frumusețea Krav-Maga și legăturile dintre tehnici. Ve învăța tehnica predării și conducerii unui antrenament și vei acumula o bogată experiență de predare. Ca instructor asistent vei putea iniția propriile tale grupe de predare pentru adulți sau copii.

Detalii și înscriere
Centura Neagră

24.10.2020 - 18.07.2021

Anul 3 Avansați

280 ore de pregătire în 10 cursuri de weekend și 20 zile de practică de predare.

Vei stăpâni toate principiile și tehnicile din Krav-Maga, inclusiv cele militare. Capacitățile tale îți vor permite să faci față cu succes oricărui tip de agresiune. Vei fi mult mai puternic fizic, mental și emoțional. Vei aprofunda tehnica predării și conducerii unui antrenament și vei acumula o vastă experiență de predare. Ca instructor vei putea iniția propria ta școală de Krav-Maga, cu grupe de predare pentru adulți sau copii. Vei putea acorda centuri elevilor tăi până la culoarea albastră, inclusiv.

Detalii și înscriere

Krav-Maga Stability in Motion

Ne alegi deoarece...

în plus față de alte școli și instructori noi îți oferim:

Ultimele Articole

 
 

Citește mai multe  ARTICOLE  

Abonează-te la noutăți

Primește informații utile despre cursurile noastre, Krav-Maga și autoapărare. Nu trimitem spam.

Școala KRAV-MAGA Stability in Motion reprezintă calitate, tradiție și continuitate. Din 2003 predăm Krav-Maga în Cluj-Napoca în forma originală în care a fost concepută de către fondatorul ei, Imi Lichtenfeld. Îți oferim cea mai diversificată pregătire alături de László PETHŐ, primul instructor de Krav-Maga din România, având centura neagră și peste 17 ani de experiență în Krav-Maga.

MISIUNEA noastră: Ajutăm oamenii să își crească încrederea în sine, să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și să ia decizii optime în situații critice.

VALORILE noastre: Primele 5 valori (Integritate, Respect, Colaborare, Eficienţă și Disciplină) facilitează un mediu propice de învățare și antrenament. Ele sunt esențiale pentru a face parte din școala noastră. Următoarele 4 valori (Autodepăşire, Echilibru, Ocrotire și Educaţie) reflectă implicarea fiecărei persoane în evoluția proprie și sprijinirea celorlați. Acestea sunt esențiale pentru a evolua, pentru a obține centura neagră și calificarea de instructor de Krav-Maga.   Citeşte mai mult  

Ce este Krav-Maga?

Ce este Krav-Maga?

Krav-Maga este arta marțială israeliană de autoapărare dezvoltată în 1971 în Israel de către Imi Lichtenfeld, pe baza tehnicilor și principiilor predate inițial în armata israeliană.

Krav-Maga promovează evitarea conflictelor, însă îți oferă uneltele necesare pentru a supraviețui situațiilor în care nu poți evita agresiunea fizică. A fost dezvoltat pentru a ajuta oamenii obișnuiți să supraviețuiască unui conflict cu unul sau mai mulți agresori - mai mari, mai puternici și mai rapizi.

Istoria Krav-Maga
Eficiență și siguranță

Eficiență și siguranță

Ești agresat emoțional zilnic, iar posibilitatea de a fi agresat fizic există chiar dacă o ignori. Alege să înveți care sunt modalitățile de auto-apărare în fiecare domeniu al vieții tale. Doar așa poți asigura siguranța ta și a celor dragi ție.

Krav-Maga îți permite să neutralizezi amenințările prin mișcări scurte, rapide și eficiente, orientate spre zonele sensibile ale agresorului. Te învață să eviți conflictele, dar în cazul în care nu ai de ales vei putea lupta eficient pentru a supraviețui violenței.

Principii și tehnici
Încredere în sine

Încredere în sine

Poți învăța Krav-Maga indiferent de sexul, vârsta sau condiția ta fizică. Te dezvolți atât fizic cât și emoțional: devii mai încrezător în forțele proprii, scapi de frici și traume, îți creezi și îți menții o condiție fizică excelentă, reduci stresul zilnic etc.

În scurt timp vei face față cu succes agresiunilor din toate domeniile vieții tale: amenințări verbale, hărțuiri, umiliri, constrângeri, atacuri fizice etc. Înveți să rămâi calm și să reacționezi doar cât este necesar pentru a trece optim prin situațiile critice.

Școala Stability in Motion

Ce spun cursanții noștri?

 
 

Citește mai multe  IMPRESII  

© 2004-2020 Stability in Motion SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
CIF 25710836 | Reg.Com. J12/1337/2009 | Sediul social: Calea Floresti 3/26, Cluj-Napoca, România